Survivor All Star 19 Mayıs - Ödül oyununu kim kazanacak! Büyük Şok

Survivor All Star yeni bölüm (19 Mayıs) 56. Bölüm fragmanı da nihayet yayınlandı. Survivor All Star’da bu akşam bir ödül oyunu oynanacak ve kimin kazanacağı büyük merak konusu. Fragmanında ise Berna ile Doğukan’ın oyun esnasında tartıştığı görülüyor. Konseyde Bozok ve Hasan eleme adayı olmuştu. Ödül oyununu kim kazanacak? Berna ve Sahra arasındaki buzlar eriyor mu? İşte soruların yanıt bulacağı Survivor All Star yeni bölüm fragmanı ayrıntıları...

Survivor All Star 19 Mayıs - Ödül oyununu kim kazanacak! Büyük Şok

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

vor All Star’da geçtiğimiz konseyde Bozok ve Hasan eleme adayı olmuştu. Salı günü (bugün) Survivor All Star bölümde ödül oyunu oynanacak. Öte yandan Survivor All Star yıs anı yayınlandı. Ödül’ün ne olacağı hakkında hiçbir ipucu yok.

SURVIVOR ALL STAR YENİ BÖLÜM'DE NELER OLUYOR?       

      

Survivor All Star’ın 56. Bölüm (yeni bölüm) fragmanında Hakan’ın Merve Aydın, Berna ve Anıl ile konuşması Serenay ve Doğukan’ı bozuyor. Hakan’ın kendi grubuyla arası bozuluyor mu? Survivor All Star’da her geçen gün oyunlar zorlaşıyor, heyecan giderek artıyor ve ödüller de bir o kadar büyüyor. Salı akşamı oynanacak zorlu ödül oyununu kim kazanacak ve ödül ne?

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANACAK?                          

            

Survivor All Star ölüm 19 Mayıs fragmanını izlediğinizde ödül oyunu oynandığı esnada Begüm kafasını demire çarpıp sakatlanıyor. Öte yandan Survivor'da Dominik'te adada suların durulmadığı görülüyor. Birçok ilginç gelişme ve çok zor bir ödül oyunu da var. Ödülün ne olduğu konusunda hiçbir fikir verilmiyor. Survivor All Star’da yarışmacıların stratejisi, birbirleriyle ilgili düşünceleri, planları izleyenlerin heyecanını artırıyor. Survivor All Star 19 Mayıs Salı saat 20.00'de strong>'de!

ng>SURVIVOR ALL STAR 56. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz