Survivor All Star 19 Mayıs Ödül oyununu kim kazandı? - Açlıkla imtihan!

Survivor All Star 19 Mayıs ödül oyunu kim kazandı? TV8’de yayınlanan ve izleyenlerin ekran başına kilitlendiği Survivor All Star’da büyük mücadele devam ediyor. Survivor All Star 19 Mayıs akşamı ekranlara gelen bölümde ödül oyunu nefesleri kesti. İşte, 19 Mayıs ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi? Survivor 19 Mayıs ödül oyunu kim kazandı? gibi sorular yanıt buldu. Ayrıntılar haberimizde…

Survivor All Star 19 Mayıs Ödül oyununu kim kazandı? - Açlıkla imtihan!

FIRAT AVCIL

vor All Star’da Gönüllüler ve Ünlülerin 19 Mayıs akşamı ;dül oyununda kıyasıya yarıştıklarını gördük. Nefes kesen anların yaşandığı Survivor All Star ödül oyununu azandı? İşte cevabı…

ÜNLÜLER ÖNDEYDİ!

Durum Ünlülerin lehine idi ve 7-4 öndeydiler. Akabinde karşı karşıya Sahra ve Berna çıktı. Son ana kadar eşitliğin sürdüğü mücadeleyi Sahra kazanarak durumu 7-5’e getirmeyi başardı ve Gönüllüler ödülü kazanmaya istekli olduklarını gösterdiler. Daha sonra Gönüllüler takımından Hilmicem ile Ünlüler takımından Doğukan karşı karşıya geldi.

ÜNLÜLERİN AÇLIKLA İMTİHANI!

Survivor’da nefes kesti tüm mücadeleler. Hele ki 7-5 sonrası Gönüllüler’in sahneye çıktığı andı artık. Gönüllüler üst üste Hilmicem, Begüm ile kazanarak durumu 7-7’ye getirdi. Daha sonra Ünlüler takımından Hakan ile Turabi karşı karşıya geldi ve Hakan kazandı. Durumu yine Ünlülerin lehine çevirdi. Ancak Gönüllüler yılmıyordu.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?   

Gönüllüler 8-7’den sonra yine hız kesmedi ve üst üste Hilmicem, Begüm ile durumu 9-8’e getirdi. Son final etabında ise Turabi ile Hakan karşılaştı yine. Turabi kazanarak Gönüllülere ödülün kapısını açmış oldu. Turabi etabı Hakan’dan daha önce tamamladı ve iki topu da deliğe yerleştirerek kazanmayı başardı. Gönüllüler ödül oyununu 10-8 kazandı.

GÖNÜLLÜLER NE DE OLSA ÖDÜLE ALIŞTI

Tıpkı bir önceki 5 ödül oyununda olduğu gibi 19 Mayıs 2015 Survivor All Star’da nefes kesen mücadele sonrası yine Gönüllüler 10-8 kazandı. Gönüllüler bu hafta tüm ödül oyunlarını kazanarak 6’da 6 yaptı. Ünlüler ise bu haftaki hiçbir ödül oyununu kazanamadı. Ünlüler artık açlıkla imtihandalar. Kendi aralarında tartışmalar çıktı. Berna bütün arkadaşlarına kızdı, ağladı. Merve Aydın sinirliydi, çok sinirliydi.

ÖDÜL NEYDİ?                                                                        

Survivor All Star 19 Mayıs ödül neydi, sorusunun cevabı ise oldukça müthişti. Çünkü kazanan takım mor odaya girip kebap yiyecekti.

Kaynak: Diyarbakır Söz