Survivor All Star 2 Haziran Ödül oyununu kim kazandı? Yine açlar!

Survivor All Star 2 Haziran ödül oyununu kim kazandı? İlginç bir ödül oyunu oynandı Survivor’da. Ancak oyunun önüne geçen ise Hakan ve Turabi’nin kavgası oldu. Peki, Survivor All Star 2 Haziran ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi, Survivor ödül oyunu kim kazandı? İşte cevabı…

Survivor All Star 2 Haziran Ödül oyununu kim kazandı? Yine açlar!

 

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

vor All Star 2 Haziran ödül oyununu kim kazandı? Survivor All Star’da müthiş mücadele yine nefesleri kesti. TV8’in reyting rekortmeni Survivor’da ödül oyunu soluksuz izlendi. Yarışmacılar ellerindeki topları parkurda karşı tarafa geçirecekti, ancak karşı takımın yarışmacısı da onu denge tahtasından devirmek için ellerindeki torbaları fırlatıyordu. Bu ilginç ödül oyununu kim kazandı peki? İşte cevabı.

Oyun seri olarak oynanıyordu ve iki seri kazanan oyunu kazanacaktı. İlk seriyi Gönüllüler kazandı. İkinci seri ise büyük çekişmeye sahne oldu. Ünlüler son anda 4’te 4 yaparak oyunu 10-9 kazanmayı başardı ve seriyi eşitledi. 1-1

İKİNCİ SERİ SON OYUN!

İkinci seride Ünlüler Anıl, Merve Aydın ve Hakan ile 3-0 öne geçti. Ünlüler 4’te 3 yaptı. Turabi’nin Doğukan ve Hakan ile arasındaki gerilim bu etapta da devam etti. Daha sonra sıra Gönüllüler’e geldi. Begüm’ü devirmeyi başardı Ünlüler. Hasan geldi ikinci oyuna, eğer Hasan sayıyı alırsa mücadele devam edecek. Ancak Hasan düşerse Ödül Ünlüler’in olacaktı. Ancak Hasan sayıyı aldı ve mücadele devam etti. Üçüncü etaba Turabi çıktı ve Turabi de denge tahtasından geçmeyi başardı durumu 3-2’ye getirdi. Dördüncü etaba Bozok çıktı, Bozok’a son taktikler Turabi’den geldi. Bozok’u Hakan deviremedi ancak ikinci kişi yani Anıl devirdi. Peki Survivor Ödül oyununu kim kazandı?

SURVIVOR ALLS TAR 2 HAZİRAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star 2 Haziran ödül oyununu kim kazandı sorusunun cevabı da alınmış oldu böylelikle. İkinci seride Ünlüler 3-0 öne geçti ve Gönüllüler de 3-3’ü yakalayamayınca ödül Ünlülerin oldu. Survivor All Star ödül oyununu Ünlüler kazandı. Gönüllüler şoka girdi. Ünlüler ise büyük sevinç yaşadı.

2 HAZİRAN ÖDÜL NEYDİ?

2 Haziran Survivor’da ödül neydi? Cevabı da belliydi zaten. Yarışmayı kazanan Ünlüler oldu ve Ünlüler takımı Mor odaya girip köfte yeme hakkı kazandı. Ancak ödül bununla sınırlı değildi elbette ve Ünlüler takımında yer alan Merve Aydın, Hakan, Serenay, Doğukan ve Anıl iletişim hakkını da kazanmış oldu. Ünlüler köfte yedikten sonra arkadaşlarıyla iletişim kuracak. 

Kaynak: Diyarbakır Söz