Survivor All Star 21 Haziran kim elendi - Adaya veda eden isim kim?

Survivor All Star 21 Haziran Ünlüler konseyinde kimin ismi yazıldı, “Survivor All Star 21 Haziran kim elendi” Google’da trend olmaya aday soru. Reytingleri allak bullak eden Survivor All Star 21 Haziran veda konseyi yaşandı. Cuma günkü konseyde Hakan eleme adayı olmuştu. 21 Haziran konseyde ise kimin isminin yazılacağı çok merak ediliyordu, 21 Haziran Ünlüler konseyinde Doğukan’ın ismi yazıldı. Peki Hakan mı elendi, Doğukan mı? İşte Survivor All Star 21 Haziran’da tüm yaşananlar…

Survivor All Star 21 Haziran kim elendi - Adaya veda eden isim kim?

M.EMİN FİDAN

“Survivor All Star’da kim elendi” sorusunun yanıt bulacağı ve tartışmasız tüm Survivor’ların en heyecanlısı, en zorlusu olan müthiş yarışma programı Survivor All Star 21 Haziran akşamı (dün akşam) ile bizlere yine bir eleme heyecanını yaşattı.Peki Finale artık bir adım kala Survivor All Star 21 Haziran’da kim elendi, adaya kim veda etti? İşte ayrıntılar..

KONSEYDE KİM KİMİ YAZDI?

21 Haziran Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı konseyde yine bir eleme adayı çıkaracaktı. Hakan’ı yazamayacakları için Merve Aydın Doğukan’ı yazdı, Doğukan ise Merve Aydın’ı yazdı. Önemli olan Hakan’ın kimi yazacağıydı. Hakan çok stratejik bir hamle yaparak Doğukan’ı yazdı ve Doğukan’ın SMS’te rakibi olmasını sağladı.

SURVIVOR ALL STAR’DA HAKAN MI, DOĞUKAN MI KİM ELENDİ?

Haftanın en çok merak edilen “Survivor All Star 21 Haziran kim elendi” sorusu artık yanıt bulacaktı. Ama Hakan mı elenecekti yoksa Doğukan mı? İlk konseyde Hakan’ eleme adayı olmuştu, ikinci konseyde ise Doğukan eleme adayı oldu. Hakan’ın SMS’teki rakibi Doğukan oldu. Ünlüler artık adada 2 kişi kalacak.

SURVIVOR ALL STAR 21 HAZİRAN DOĞUKAN MANÇO ELENDİ?

Ünlüler takımından Survivor All Star'a ve hayallerine veda edecek olan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor All Star 21 Haziran elenen ve adaya veda eden isim Doğukan oldu. Doğukan geçtiğimiz hafta Serenay’ın elenmesini sağlamıştı, ancak Hakan’ın stratejisi de Doğukan’ın elenmesine neden oldu. Hakan ve Doğukan arasındaki soğuk savaşı Hakan Kazandı. Doğukan Manço Survivor Kıbrıs final hayaline Finale bir adım kala veda etti. Doğukan Manço Survivor All Star’daki Büyük SMS oylamasında Hakan’dan daha az oy almış ve Survivor All Star’da elenen isim oldu. Ünlüler Dominik’te artık 2 kişi kaldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz