Survivor All Star 22 Nisan kim elendi?

TV8’in en fenomen programı ve reyting rekortmeni Survivor All Star yarışmasında kim birinci oldu? Survivor kim elendi? Gönüllüler takımının birincisi kim oldu? Acunn.com SMS sıralaması? Survivor SMS sıralaması? Gibi sorular yanıt buldu. Survivor All Star'da 8. Hafta 22 Nisan SMS sıralamasında en çok oyu alan kişi Hasan oldu. Böylece Hasan eleme adayı olmaktan çıktı. Survivor kim elendi? İşte cevabı…

Survivor All Star 22 Nisan kim elendi?

EMRE ATEŞ

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de ekranlara gelen ve yine kendisinin sunumuyla Survivor All Star’da bu akşam kimin elendiği belli oldu. Konseyde Bozok ve Hasan’ın ismi öne çıkmıştı. Halk oylaması da bu akşam belli oldu. Halktan gelen SMS’lerle birinci olan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Acunn.com Survivor SMS sıralamasında birinci isim Hasan seçildi. Evet, Survivor kim elendi, birinci kim oldu? Sorusuna cevap geldi ve acunn.com 22 Nisan SMS Oylaması sıralamasında birinci Hasan oldu.

HASAN BOZOK’UN KARŞISINA KİMİ ÇIKARDI?

Survivor All Star’da Acun Ilıcalı Hasan’a söz verdi, Hasan kısaca konuştu ve kendisine SMS gönderenlere “Beni anlayan ve SMS gönderenlerden Allah Razı olsun” dedi. Hasan kötü kişi olarak nitelendirdiği Turabi’yi aday gösterdi.

NADYA KİMİ SEÇTİ?

Dokunulmazlık sembolü sahibi olan Nadya’dan da isim söylemesi istendi. Nadya konseyde neler söyledi?

Nadya; “Her şeyden önce şunu söylemek istiyorum. Hasan nasıl sürekli Turabi’nin yalancı olduğunu söyleyebiliyor. Adada hiç konuşmuyorlar bile. Nasıl böyle bir şey diyebilir ki? Yalan söyleyecek bir şey yok ki. Çok açık bir şey. Diğer taraftan bu akşam söyleyeceğim isim arkadaşlarımı kurtarabileceğim bir isim. Bozok’u kurtarmak istiyorum. Sanırım kararımı verdim bu akşam söyleyeceğim ismi çok iyi biliyorum” dedi. Ve Nadya Özlem’i aday gösterdi. Nadya Bozok ve Turabi’nin yanına eleme adayı olarak bir de Özlem’i ekledi.Nadya kişisel bir durum olmadığını ve Bozok’u kurtarmak istediğini de ayrıca belirtti.

SURVIVOR KİM ELENDİ?

Survivor All Star’da kim elendi? İşte büyük merak uyandıran soru bu, "Noter onaylı oylamalardan kimin ismi varsa onu açıklayacağım" diyerek seyircilerin kullandığı SMS oyları sonucunda Survivor SMS sıralamasında rakiplerinden daha az oy alarak Survivor All Star'a veda eden isim Acun tarafından açıklandı. Gönüllüler takımında Survivor All Star'da rakiplerinden daha az oy alarak bu hafta adaya veda eden isim Özlem oldu.

Survivor All Star'da bu hafta Gönüllüler takımından biri elenecekti, geçtiğimiz gün konseyde ismi öne çıkan Bozok elenmedi, Nadya Özlem’i Bozok ve Turabi’nin karşısına aday çıkardı. Özlem Survivor All Star’da 22 Nisan adaya veda eden isim oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz