Survivor All Star 28 Haziran kim elendi - Kıbrıs'ın son finalisti kim oldu?

“Survivor All Star 28 Haziran kim elendi” Google’da trend olacak bir soruydu. Cevabı belli. TV8'in reyting tepelerinde yüzen Survivor All Star'ında 28 Haziran hem veda konseyi yaşandı, hem de Kıbrıs’ın 4. Finalisti belli oldu. Daha önce SMS birincisi olan Merve Aydın ile Gönüllülerde sık sık SMS birincisi olan Hasan karşı karşıyaydı. Peki, Survivor’da kim elendi, 28 Haziran survivor kim elendi, Kıbrıs 4. Finalisti kim oldu, Kıbrıs’a son olarak kim gidecek? İşte ayrıntılar…

Survivor All Star 28 Haziran kim elendi - Kıbrıs'ın son finalisti kim oldu?

M.EMİN FİDAN

“Survivor All Star 28 Haziran kim elendi, adaya kim veda etti, Kıbrıs 4. Finalisti kim oldu” sorularının yanıt bulacağı TV8’den ekranlarımıza konuk olan ve her izlediğimizde ağızların açık kaldığı heyecan dolu yarışma programı 28 Haziran akşamı (dün akşam) ile bizlere hem eleme heyecanını hem de Kıbrıs’a gidecek son ismin kim olacağı heyecanını yaşattı. Peki, Survivor All Star 28 Haziran’da kim elendi, adaya kim veda etti, Kıbrıs’a son olarak kim gitti, 4. Finalist kim oldu? İşte ayrıntılar..

HASAN MI MERVE AYDIN MI?

Survivor All Star’da 28 Haziran akşamı büyük heyecan vardı. Kıbrıs’ın 3. Finalisti Begüm olunca Merve Aydın ve Hasan eleme adayı oldu. Hasan ya da Merve Aydın, ikisinden biri adaya ve hayallerine veda edecek, elenecek, diğeri ise Kıbrıs’a 4. Finalist olarak gitmeye hak kazanacak.

Haftanın en çok merak edilen “Survivor All Star 28 Haziran kim elendi” sorusu yanıt bulacaktı. Ama Hasan mı elenecekti yoksa Merve Aydın mı? Survivor All Star kim elendi sorusu Google'da da trend oldu. Kıbrıs’a gidecek son isim de belli oluyordu.

SURVIVOR ALL STAR'DA KİM ELENDİ, KIBRIS’A KİM GİTTİ?

28 Haziran Survivor'da Hasan elendi, Merve Aydın Kıbrıs'a giden son isim oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler