Survivor All Star 29 Nisan Ödül oyununu kim kazandı?

TV8’de yayınlanan ve izleyenleri ekran başına kilitlemekte usta bir program olan Survivor All Star’da büyük çekişme tüm hızıyla devam ediyor. Survivor All Star 29 Nisan akşamı ekranlara gelen bölümde ödül oyunu soluksuz izlendi. İşte, 29 Nisan’da ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi? Survivor 29 Nisan ödül oyunu kim kazandı? gibi sorular yanıt buldu.

Survivor All Star 29 Nisan Ödül oyununu kim kazandı?

EMRE ATEŞ

Survivor All Star’da Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki kıyasıya rekabet hız kesmeden devam ediyor. 29 Nisan 2015 akşamı ekranlara gelen bölümde Ödül oyununda Gönüllüler ile Ünlüler karşı karşıya geldi, büyük çekişmeye sahne olan ödül oyununu kim kazandı? İşte cevabı…

ÜNLÜLER GERİDEN GELDİ AMA!

Ünlüler 8-4 gerideydi, ancak Hakan, Pascal, Berna ve Serenay Aktaş, üst üste kazanarak durumu 8-8’e getirmeyi başardı. Büyük heyecan devam ederken, Pascal Turabi karşısında yine kazanarak durumu 9-8 ünlülerin lehine getirmeyi başardı. 9-8 Ünlüler öndeyken Bozok Doğukan’a karşı yarıştı ve Bozok kızını görmek uğruna hırs yaptı ve etabı kazandı. 9-9’a getirmeyi başardı durumu.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?      

Ve son etap. Artık durum 9-9. Gönüllüler’den Sahra Ünlüler’den Serenay karşı karşıya geldi. Sahra büyük bir konsantrasyon ve beceriyle Serenay’ı mağlup etti. Gönüllüler 10-9 kazanmayı başardı.

SERENAY’IN GÖZYAŞLARI

Serenay Aktaş oyunu kaybettikten sonra yere kapaklandı, ağladı ve sinir krizleri geçirdi. Serenay hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Serenay’ın bir anda nefesi kesilmek üzereydi. Serenay çok üzüldüğü için ağlamaya başlamıştı bir anda yere uzandı ve ödülü kaybettiği için nefesleri kesilmek üzereydi. Serenay daha sonra kendine geldi.

ÖDÜL GÖNÜLLÜLERİN

29 akşam yayınlanan Survivor All Star’da dokunulmazlık oyununu ve tahin pekmez ödülünü Gönüllülere kaptıran Ünlüler bu oyunu da kaptırdı ve Gönüllüler bu haftaki oyunları kazanarak büyük başarı sağladı. Ödül oyununda Gönüllüler ödülü kazanmış oldu.

ÖDÜL NEYDİ?

Dominik’te çok zor bir oyun oynandı ve oyun sonunda Gönüllüler kazandı ve Gönüllüler bir kez daha “Mor Oda”ya girdi ve çiğbörek yediler. Bu haftaki oyunları Gönüllüler kazanarak başarılı oldu.  Sahra ve Bozok’un performansları Gönüllüler takımının kazanmasında büyük rol oynadı.

GÖNÜLLÜLERE AİLELERİNDEN GELEN VİDEOLAR

Survivor All Star 29 Nisan Ödül Oyununu başarıyla tamamlayan takıma Mor Oda ve çiğbörek dışında bir ödül daha vardı. Takımlara ailelerinden gelen videolar izletilecekti. Ödül oyununu Gönüllüler kazandı ve Mor Odada çiğbörek yedikten sonra ailelerinden gelen videoları izleyerek duygusal anlar yaşadılar.

Kaynak: Diyarbakır Söz