Survivor All Star 31 Mayıs konseyde kimin ismi yazıldı? Gönüllüler şokta!

Survivor All Star konseyde kimin ismi yazıldı? Cevabı elbette haberimizde.. Nefesleri kesen Survivor All Star Dokunulmazlık oyunununda bu akşam Gönüllüler kaybetmişti. Büyük heyecanın yaşandığı konseyde ise kimin gideceği merak ediliyordu. Gönüllüler konseyinde kimin ismi yazıldı? Kim kimin ismini yazdı? Gibi sorular da cevap buldu. İşte ayrıntılar…

Survivor All Star 31 Mayıs konseyde kimin ismi yazıldı? Gönüllüler şokta!

NAİF DURGUN

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’in reyting rekortmeni Survivor All Star 31 Mayıs 2015 akşamı; heyecan, aksiyon, gerilim, sataşma, kavga, sakatlık ne ararsanız vardı. Konseyde de bu heyecan zirveye tırmandı ve Acun Ilıcalı Gönüllüler takımında yer alan Bozok, Hasan, Begüm, Hilmicem ve Turabi’nin SMS numaralarını hatırlattı. Ardından son olarak Hilmicem ve Turabi’ye söz verdi Acun Ilıcalı. Hilmicem ve Turabi’nin konuşması şöyle;

Hilmicem: “Son zamanlarda çok güzel dakikalar geçirdik, çok güzel ödüller kazandık. Kazanmış olduğumuz ödüller sayesinde bir enerji sinerji yaşadık. Hasan abinin de dediği gibi barış ve huzur ortamı oldu. Ama maalesef bugün çok önemli bir oyun kaybettik. Dokunulmazlığın telafisi olmuyor. Amacımız bu beşliyi olabildiğince Kıbrıs’a götürmekti. Başa gelen çekilecek, bir isim yazacağız ve aramızdan bir arkadaşımızı göndermek zorunda kalacağız” dedi.

Turabi; “Ben de arkadaşlarımla aynı fikirdeyim. Bana en uzak isim Hasandı. Gönlüm isterdi ki Hasan’ı yazayım Doğukan gitsin. Şu dört kişi karşı taraftaki herkesten daha değerli benim için” diye konuştu.

GÖNÜLLÜLER KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILDI?                                              

Survivor All Star Gönüllüler konseyinde isim yazılmaya geçildi artık. Bu hafta Gönüllüler konseyi pek de sakin geçmedi. Gönüllüler kendi aralarında tartışmadı, ancak Ünlülerle tartışmaya girdiler. Gönüllüler takımındaki yarışmacılar, adaya veda etmesi gerektiğini düşündükleri ismi yazdı ve Acun Ilıcalı da kimin isminin eleme adayı olduğunu duyurdu.

GÖNÜLLÜLER KONSEYDE KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

Gönüllüler hepimizin bildiği gibi iki gruba bölünmüş ve iki grup da her zaman olduğu gibi birbirlerini yazdı. Gönüllüler takımında Hasan ve Begüm Bozok’u yazdı, diğer grup ise Turabi, Bozok ve Hilmicem ise Hasan’ın ismini yazdı. Gönüllüler 31 Mayıs 2015 konseyinde ismi en çok yazılan isim Hasan oldu. Hasan üçüncü kez eleme adayı.

GÖNÜLLÜLER 31 MAYIS KONSEYDE HASAN’IN İSMİ (ADI) YAZILDI

31 Mayıs 2015 Survivor All Star konseyde Hasan’ın ismi yazıldı. Gönüllüler takımının iki gruba ayrıldığını söylemiştik. İki konsey önce Sahra’nın elenmesiyle birlikte Hasan ve Begüm’ün olduğu grup sadece iki kişi kalmış oldu. Yine de iki grup birbirini yazdı. Ama karşı grubun sayısı daha çok olduğu için eleme adayı da Hasan oldu. Hasan adaya veda edecek mi, Çarşamba günkü konseyde kim birinci olacak, Hasan’ın karşısına kim eleme adayı olarak çıkacak, Çarşamba günü kim elenecek? Tüm merak edilenler Çarşamba günkü Survivor All Star konseyinde öğrenilecek.

Öte yandan Acun Ilıcalı yeni bir kuralı daha duyurdu. O kuralı ise şu sözlerle açıkladı; “İki kişi kaldığı zaman bireysele döneceğiz demiştik, eğer o arkadaşımız sembol oyununda finale gitmeyi garantilerse, o takım 3 kişi kaldığında bireysele döneceğiz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler