Survivor All Star 42. Bölüm fragmanında kötü sürpriz!

Fenomen kanal TV8’in fenomen yarışma programı Survivor All Star 42. Bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor Birleşme partisinden sonra gönüllüler ve ünlüler aynı adada yaşayacak. Ama Acun Ilıcalı’nın onlara kötü bir sürprizi var. İşte Survivor All Star yeni bölüm ile ilgili ayrıntılar…

Survivor All Star 42. Bölüm fragmanında kötü sürpriz!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Survivor All Star’da dün Survivor Birleşme Partisi vardı. Yok Böyle Dans yarışması oynayan Gönüllüler ve Ünlüler takımı için bir gecelik macera sonunda yine yaşam zorlukları başlıyor.

SURVIVOR ALL STAR YENİ BÖLÜM'DE NELER OLACAK?

Survivor All Star’ın yayınlanan 42. Bölüm (yeni bölüm) fragmanında Acun Ilıcalı’nın yarışmacılara sürpriz yaptığı görülüyor. Ünlüler ve Gönüllüler artık aynı adada yaşayacak ancak Acun Ilıcalı’nın kötü sürpriziyle karşı karşıya kalıyorlar. Yarışmacılar artık her şeye sıfırdan başlıyor.

SURVİVOR ALL STAR’DA HER ŞEY YENİDEN BAŞLIYOR

Yani deyim yerindeyse Survivor All Star’da bundan sonra daha farklı, daha zor, daha heyecanlı  yarışma bizleri bekliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı aynı adada anlaşabilecek mi, kaç grup oluşacak, kim kimin yanında yer alacak. Merak edilenlerin hepsi bundan sonra yanıt bulacak.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Survivor All Star 42. Bölüm 29 Nisan fragmanını izlediğinizde anlayacağınız üzere müthiş ve zorlu bir ödül oyunu oynanacak. Ödül: Yarışmacılar ailelerinden gelen videoları izleyecek. Ödül oyununu kim kazanacak.

SURVİVOR ALL STAR 42. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler