Survivor All Star 6 Haziran enfes ödül Oyununu kim kazandı? İşte cevabı!

Survivor All Star 6 Haziran ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıtlandı. Survivor 6 Haziran akşamı adada müthiş mücadele veren Gönüllüler Ünlüler ödül oyununda karşı karşıya geldi. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı, 6 Haziran Survivor ödülü kim kazandı? Ödül neydi? İşte cevabı haberimizde…

Survivor All Star 6 Haziran enfes ödül Oyununu kim kazandı? İşte cevabı!

AHMET DEMİR

TV8’in reyting rekortmeni yarışması Survivor All Star’da Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki kıyasıya yarış devam ediyor. 6 Haziran 2015 akşamı ekranlara gelen Survivor All Star Ödül oyununda yarışmacılar oldukça zorlu bir parkurda yarıştı. Büyük mücadele ve heyecanın yaşandığı Survivor ödül oyununu kim kazandı? Ayrıntılar aşağıda…

SURVIVOR 6 HAZİRAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler son olarak Bozok’u konseyden uğurlamıştı. Bozok adaya ve hayallerine veda etmişti. Bu haftaki ilk ödül oyununa ilk kez Bozok’suz çıkan Gönüllüler müthiş bir performans sergiledi. Survivor All Star Cumartesi ödül oyununda Gönüllüler kazandı. Çok zor ve oldukça eğlenceli bir ödül oyununu Gönüllüler 10-9 gibi bir skorla kazandı.

GÖNÜLLÜLER YİNE KAZANDI

6 Haziran 2015 akşamı yayınlanan Survivor All Star’da zorlu parkurda müthiş bir oyun oynandı ve ödül açıklandığında yarışmacılar yine çok sevindi. Büyük ödül için kıyasıya mücadele etti iki takım. Gönüllüler 7-2 gibi ezici bir üstünlük sağlamıştı. Ancak Ünlüler takımı yılmadı, yılmaya oyunu bırakmaya da niyetli değildi. Ünlüler durumu önce 8-4’e kadar da korudu. Daha sonra Ünlüler üst üste oyun alarak 8-8 yaptı durumu. Daha sonra Gönüllüler 9-8 öne geçti. Ünlüler 9-9 yaptı. Ama oyunu, ödülü Gönüllüler takımı 10-9 kazanmayı başarabildi.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor All Star’da zorlu ödül oyunu sonunda kazanan Gönüllüler hem açlıklarını hem de tatlı krizlerini giderdiler. Simit Sarayı’ndan tatlı çeşitlerinin olduğu yiyecek ödülünü Gönüllüler kazandı ve krizlerini giderdiler. Gönüllüler takımı ek ödül olarak da Disco’ya gidip doyasıya dans ettiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz