Survivor All Star 7 Haziran Bireysel Dokunulmazlık Sembolünü kim kazandı? Bir hafta daha adada!

Survivor All Star Bireysel Dokunulmazlık sembolünü kim kazandı sorusunun yanıtı alındı. TV8’de ekranlarımıza konuk olan Survivor All Star’da dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanmak ve dokunulmaz olmak için birbirleriyle yarıştı. Peki, Survivor All Star 7 Haziran Bireysel Dokunulmazlık sembolünü kim kazandı? İşte cevabı…

Survivor All Star 7 Haziran Bireysel Dokunulmazlık Sembolünü kim kazandı? Bir hafta daha adada!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’de Pazar akşamı Survivor heyecanı nefesleri kesti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler 7 Haziran 2015 Survivor All Star’da Bireysel Dokunulmazlık sembolü için birbirleriyle yarıştı. Bireysel Dokunulmazlık sembolü oyunu ise oldukça zordu. Kütüğe tutunan Ünlülerden hangisi en sona kadar dayanırsa bireysel olarak dokunulmaz olacak ve konseyde ismi yazılmayacaktı. Hatta Çarşamba günkü konseyde bir eleme adayı da kendisi çıkaracaktı.

HAKAN, ANIL VE MERVE DAYANAMADI                              

Müthiş heyecana sahne olan Bireysel Dokunulmazlık oyununda ilk elenen isim Hakan olurken, Hakan’ı takip eden Anıl elendi. Oyunda üçüncü olarak tutunamayıp elenen isim ise Merve Aydın oldu.

DOĞUKAN MI SERENAY MI?

Son iki isim ise Doğukan ve Serenay oldu. Bir önceki hafta bireysel dokunulmazlık sembolünü Doğukan almıştı. Ünlülerde Bireysel dokunulmazlık heyecanını kim kazandı sorusunun yanıt bulacağı etaptı artık. Çünkü yarışmacılar yorgun ve bitkin düşmüştü. Daha sonra elenen isim Serenay oldu ve Serenay dayanamayarak bıraktı.

Bireysel Dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu.

Doğukan Dokunulmaz oldu ve konseyde ismi yazılamayacak. Hatta Doğukan Çarşamba günü de bir ismi eleme adayı olarak söyleyecek. Doğukan ikinci kez dokunulmazlık kolyesini kazanmış oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz