Survivor All Star 9 Haziran ödül oyununu kim kazandı? Çok farklı!

Survivor All Star 9 Haziran ödül oyunu kim kazandı? TV8’de yayınlanan ve izleyenleri ekran başına kilitlemekte usta bir program Survivor tarihinin en sıcak gününde kıyasıya mücadeleye sahne olan ödül oyunu nefesleri kesti. Survivor All Star 9 Haziran 2015 akşamı ekranlara gelen bölümde ödül oyunu çok zordu. 9 Haziran ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi? Survivor 9 Haziran ödül oyunu kim kazandı? Sorularının cevabı haberimizde…

Survivor All Star 9 Haziran ödül oyununu kim kazandı? Çok farklı!

NAİF DURGUN

Acun Ilıcalı’nın kanalı strong>’in enfes programı vor All Star Ünlüler ve Gönüllüler 9 Haziran 2015 akşamında ekranlara gelen bölümde Ödül oyununda zorlu bir mücadele verdiklerini gösterdiler. Peki, Gönüllülerin önde götürdüğü Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı?

GÖNÜLLÜLER FARKI

Ödül oyununa hızlı başlayan taraf Ünlüler olmuştu. Ünlüler Hakan ve Doğukan ile 2-0 öne geçmeyi başarsa da Gönüllüler fark yaratmaya devam etti. Survivor tarihinin en sıcak gününde Dominik’te yarışmacılar oldukça zorlandı. Gönüllüler’de Begüm’ün performansı etkili olurken, Turabi’nin sakat sakat oyun kazanması da takdire şayandı. Gönüllüler üst üste oyunlar aldı ve en son durumu 4-3’e taşımayı başardı. Daha sonra Hasan, Begüm, Hasan ve Turabi iler durumu 8-3 kendi lehlerine taşıyarak büyük fark yarattı. Ünlüler her ne kadar geri dönmek istese de durumu ancak Hakan Anıl ile 9-6’ya taşıya bildi.

9-6’DAN OYUN VERİLMEZ!

Eee gönüllüler takımından bahsediyoruz. 9-6 öne geçtiler, hiç bırakırlar mı. Son darbeyi de Hasan vurdu Ünlülere. Gönüllüler müthiş ödül oyununu 10-6 kazanmayı bildi.

ÖDÜL GÖNÜLLÜLERİN

9 Haziran 2015 Survivor All Star’da zorlu parkur sonrası Gönüllüler 10-8 kazandı. Gönüllüler dün kaybettiği ödül oyununu böylelikle telafi etmiş oldu. Ünlüler yine müthiş bir ödülü kaybetti.

9 HAZİRAN ÖDÜL NEYDİ?                                                                        

Survivor All Star 9 Haziran ödül neydi, sorusunun cevabı ise müthişti. Kazanan takım mor odaya girip, Döner yiyecekti. Ancak finale haftalar kala bir güzel ödül de vardı. Yarışmacılara ailelerinden bir eşya getirtmişti Survivor. Ödülü kazanan Gönüllüler Mor Odaya girdi, hem döneri afiyetle yedi, hem de ailelerinden gelen eşyalara baktı.

GÖNÜLLÜLER'E AİLELERİNDEN GELEN EŞYALAR

Hasan'a bağlaması gelmişti, Hilmicem'e daha önce Survivor'a giydiği şort annesinden gelmişti, Begüm'e tacı gelmişti ve Turabi'ye de dövüş eşyaları gelmişti. Gönüllüler mor odada gönüllerince eğlendi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz