Survivor All Star bu akşam ekrana kilitleyecek

Survivor All Star her hafta olduğu gibi bu hafta da müthiş bir aksiyona sahne olacak. Her bölümünde heyecan, aksiyon, mücadele, kavga ve tartışmaların olduğu Survivor All Star’da 11 Nisan akşamı (bu akşam) yayınlanacak olan bölümle fanatiklerine inanılmaz bir bölüm izletecek.

Survivor All Star bu akşam ekrana kilitleyecek

EMRE ATEŞ

Kavga mı, var. Macera mı, istemediğiniz kadar. Sataşma mı, hem de nasıl. Mücadele, hırs, azim, istek, kısacası ne ararsanız var bu yarışmada. Survivor All Star.

GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

Survivor All Star geçtiğimiz hafta 4 gün boyunca her bölümüyle ayrı bir heyecan ve ayrı bir keyif yaşatmıştı izleyenlere. Hasan’ın birinci seçildikten sonra Turabi’ye söylediği sözler, Hasan, Sahra ve Begüm’ü hedef haline getiren Hilmicem, Taner’in elenmesi, Turabi ile Gökhan’ın arasındaki gerginlik. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler adasında gerilim, Konseyde Sahra’nın adının yazılması, Hasan’ın Turabi’nin gücü olarak gördüğü ve Taner’in yetersiz olduğunu düşünerek Sahra’nın karşısına Taner’i çıkarması. Ne ararsanız yaşandı geçen hafta.

MERVE AYDIN KÖTÜ DÜŞMÜŞ!

Acun Ilıcalının kanalı TV8 ve hem de Survivor All Star fırtınası dinmiyor. Bu akşam ekranlara gelecek bölümüyle yine seyircilerini ekrana kilitleyecek Survivor All Star’ın 11 Nisan fragmanı da yayınlandı. Fragmanı izlediğimizde Merve Aydın’ın sakatlandığını görmemiz mümkün, dileriz önemli bir şeyi yoktur. Merve Aydın Nasıl düştü, çok mu kötü oldu, bu akşam ki bölümde hep beraber anlayacağız. Turabi ve Hilmicem’in Gönüllüler takımından diğer arkadaşlarına olan tavırları da hayli ilgi çekecek bu bölümde.

TURABİ NE YAPACAK?

Turabi sinirlerine hakim olabilecek mi, orasını bilmiyoruz. Ama Acun Ilıcalı hafta içi Milliyet yazarına verdiği röportajda açık ve net konuştu, geçen hafta Turabi’nin Hakan’a yaptığı hareket eğer tekrarlanırsa direk adadan gönderilecek Turabi.

Yani kısacası heyecan dolu bir Survivor All Star bölümü daha bizi bekliyor olacak, bakalım Dokunulmazlık ve ödül oyunlarını kim kazanacak.

Survivor All Star 11 Nisan Saat 20:00’de TV8’de.

Kaynak: Diyarbakır Söz