Survivor All Star yeni Bölüm (11 Mayıs) fragmanı – Merve ağlıyor!

TV8’in usta yarışma programı Survivor All Star 50. Bölüm 11 Mayıs fragmanı da yayınlandı. Survivor All Star’da dün akşam dokunulmazlık oyunu oynanmış ve kaybeden takım Gönüllüler olmuştu. Survivor Bu akşamki bölüm fragmanında ise Merve Aydın’ın gözyaşlarını görüyoruz. Peki, Merve Neden ağlıyor? Ödül oyununu kim kazanacak? Ödül ne? Gibi soruların yanıt bulacağı Survivor All Star 11 Mayıs (Bu akşam) saat 20.00’de TV8’de. Survivor All Star yeni bölüm fragmanı…

Survivor All Star yeni Bölüm (11 Mayıs) fragmanı – Merve ağlıyor!

RECEP KAYA

vor All Star’da dün akşam çok zor ve çekişmeli geçen dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmıştı. Survivor All Star’da bu akşam ödül oyunu oynanacak. Ancak akıllarda birçok soru var. İşte tüm soruların yanıt bulacağı Survivor tar 11 Mayıs anı yayınlandı. Ödül oyununun oynanacağı bölümde zor bir oyun ve güzel bir ödül yarışmacıları bekliyor. En çok merak edilen de ödülün ne olduğu ve kimin kazanacağı.

DOĞUKAN GÖZLEMLİYOR                           

Survivor All Star’ın yeni bölüm 50. Bölüm tanıtımında ödül oyunu oynanıyor. Ancak adada beklenmedik samimiyetlerin olduğunu söyleyen Doğukan “Ben şimdi gözlem yapıyorum, kim neyin peşinde, bunu anladığım zaman karşılık verip vermemem gerektiğini göreceğim” diyor.

Survivor yeni bölüm fragmanındaki bir diğer ayrıntı ise ismi eleme adayı olarak öne çıkan Sahra ve Begüm’ün tartışması. Sahra Begüm’e kendisine kazık attığı için kızıyor, Begüm ise böyle bir şey yapmadığını savunuyor.

MERVE NEDEN AĞLIYOR

Survivor 50. Bölüm tanıtımında geldik sona, Merve Aydın’ın gözyaşları. Aydın yaptığı konuşmada “Ben mücadeleyi hiçbir zaman bırakmayacağım, çünkü Merve Aydın hiçbir zaman mücadeleyi bırakmaz, pes etmez, Merve Aydın yapmaz bunu” diyerek hüngür hüngür ağlıyordu.

ng>SURVIVOR ALL STAR 50. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz