Survivor All Star yeni Bölüm (12 Mayıs) fragmanı – Berna Hakan kavgası!

Survivor All Star 12 Mayıs 51. Bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor All Star’da Salı günü bir ödül oyunu oynanacak. Salı günkü bölüm fragmanında Berna ile Hakan kavga ediyor. Konseyde Sahra eleme adayı olmuştu.. Gönüllüler takımında da işler hiç iyi gitmiyor. Ödül oyununu kim kazanacak? Begüm ve Sahra arasında gerilim devam mı ediyor? İşte tüm soruların yanıt bulacağı Survivor All Star yeni bölüm fragmanı ile ilgili ayrıntılar...

Survivor All Star yeni Bölüm (12 Mayıs) fragmanı – Berna Hakan kavgası!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

vor All Star’da geçtiğimiz konseyde Sahra eleme adayı olmuştu. Salı günü (bugün) Survivor All Star bölümde ödül oyunu oynanacak. Ancak merak edilen birçok şey mevcut. İşte tüm soruların yanıt bulacağı Survivor all star 12 Mayıs anı yayınlandı. Ödül’ün ne olacağı hakkında sadece bir ipucu veriliyor. Onu da fragmanda göreceksiniz.

SURVIVOR YENİ BÖLÜM'DE NE OLUYOR?                

Survivor All Star’ın (yeni bölüm) 51. Bölüm fragmanında Begüm ve Sahra’nın araları biraz daha açılırken, öte yandan Ünlüler takımında Hakan ve Berna’da hararetli bir tartışmaya giriyorlar. Berna Hakan’a ne diyor, Hakan Berna'ya ne diyor fragmanda bir kısmı görülüyor.

Survivor All Star’da her geçen gün oyunlar zorlaşıyor ve ödüller de bir o kadar büyüyor. Salı akşamı oynanacak zorlu ;dül oyununu kim kazanacak ve ödül ne?

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Survivor All Star 51. Bölüm 12 Mayıs fragmanını izlediğinizde adada suların durulmadığını siz de anlayacaksınız. Ayrıca birçok ilginç gelişme ve çok zor bir de ödül oyunu var. Ödülün ne olduğu konusunda kısacık bir bilgi var, o da kazanan takıma 1 telefon hakkı, yani ailelerinin seslerini duyabilecekler. Yine duygu yüklü bir oyun olacak ve kaybeden taraf tabiri caizse kahrolacak. Survivor All Star 12 Mayıs Salı saat 20.00'de TV8'de!

ng>SURVIVOR ALL STAR 51. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE    

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler