Survivor All Star yeni Bölüm (18 Mayıs) fragmanı– Ada inledi!

TV8’in reyting rekorları kıran yarışması Survivor All Star 55. Bölüm 18 Mayıs fragmanı yayınlandı. Survivor All Star’da dün akşam dokunulmazlık oyunu oynanmış ve kaybeden takım Gönüllüler olmuştu. Survivor yeni fragmanında ise Berna ile Anıl’ın tartışması var. Öte yandan ödül oyununu kim kazanacak? Büyük ödül ne? Tüm merak edilenlerin yanıt bulacağı Survivor All Star 18 Mayıs (Bu akşam) saat 20.00’de TV8’de. Survivor All Star yeni bölüm fragmanı ayrıntılar…

Survivor All Star yeni Bölüm (18 Mayıs) fragmanı– Ada inledi!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

vor All Star’da dün akşam çok zor geçen dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmış ve Gönüllüler’i konseye göndermişlerdi. Survivor All Star’da bu akşam ise ödül oyunu oynanacak. Ancak akıllarda birçok soru işareti var. İşte tüm soruların yanıt bulacağı Survivor All Star yıs fragmanı yayınlandı. Ödül oyununun oynanacağı bölümde yine zor bir oyun ve büyük ödül yarışmacıları bekliyor.

BERNA VE ANIL TARTIŞIYOR

Survivor All Star’ın yeni bölüm 55. Bölüm tanıtımında ödül oyunu oynanırken Anıl ile Berna’nın bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştıkları ve /strong>’ın ’ya “Tahammülüm yok artık, yüzüne karşı söylüyorum” dediği görülüyor.

Survivor yeni bölüm fragmanındaki konseyde Bozok ile birlikte eleme adayı olarak öne çıkan arkadaşlarına Turabi’yi anlatırken “Konseyde gördüklerimden sonra şunu söylüyorum Denize düşsem Turabi’ye sarılmam” dediğini görüyoruz.

ADA YİNE ÇIĞLIKLARLA İNLEDİ

Survivor 55. Bölüm fragmanında ödül açıklandığı esnada galiba Acun Ilıcalı yine büyük bir sürpriz yapmış. Zira yarışmacılar ödülü gördükleri an kendilerinden geçiyor yine tıpkı Cumartesi günkü ödül oyununda olduğu gibi… Yarışmacılar ödül açıklandığında yine kendilerini yere bırakıyor ve büyük bir sevinç yapıyorlar. Bakalım Survivor All Star 18 Mayıs ödül oyununu kim kazanacak ve büyük ödül ne?

ng>SURVIVOR ALL STAR 55. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz