Survivor All Star yeni bölüm (3 Haziran) fragmanı – Kim elendi

Survivor All Star 68. Bölüm 3 Haziran fragmanı sonunda yayında. Survivor’da dün akşam ödül oyununu Ünlüler kazanmıştı. Survivor bu akşamki bölümde ise "Survivor All Star Kim Elendi" sorusu yanıt bulacak. Geçtiğimiz konseyde ilk eleme adayı Hasan olmuştu. Adaya kim veda edecek, erzak oyununu kim kazanacak? gibi soruların cevaplanacağı Survivor All Star 3 Haziran (Bu akşam) saat 20.00’de TV8’de. Survivor All Star yeni bölüm fragman detayları ise haberimizde…

Survivor All Star yeni bölüm (3 Haziran) fragmanı – Kim elendi

SURVIVOR ALL STAR 3 HAZİRAN ERZAK OYUNUNU KİM KAZANDI?

SURVIVOR ALL STAR KİM ELENDİ 3 HAZİRAN?

NAİF DURGUN

Survivor All Star’da dün akşam çok zor geçen ödül oyununu Ünlüler kazanmıştı. Survivor All Star’da bu akşam hem erzak oyunu oynanacak ve hem de o çok merak edilen "Survivor All Star Kim elendi, kim elenecek, adaya kim veda edecek, kim birinci olacak" soruları da cevap bulacak Erzak oyununu kim kazandı sorusu da… Survivor All Star 3 Haziran 68. Bölüm fragmanı da yayınlandı ayrıca.

ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER ARASINDAKİ GERGİNLİK!

Survivor All Star’ın yeni bölüm 68. Bölüm tanıtımında Doğukan ve Bozok arasındaki pek tabii ki Gönüllüler ve Ünlüler takımları arasındaki soğuk savaş bitmek bilmiyor. Survivor Kıbrıs finaline az kaldı ve yarışmacılar arasındaki gerginlikler de baş gösterdi. İşte o gerginlikler devam ediyor.

SURVIVOR ALL STAR KİM ELENDİ SORUSUNUN YANITI ALINACAK,  ADAYA KİM VEDA EDECEK?

Survivor 3 Haziran 68. Bölüm fragmanında geldik sona, tabii ki Survivor All Star’dan kimin elendiğini biz göremiyoruz fragmanda. Survivor All Star’da Hasan eleme adayı olmuştu. SMS Sıralamasından kim birinci çıkacak, kolye sahibi Hilmicem Hasan’ın karşısına kimi aday çıkaracak, adaya ve hayallerine veda edecek isim kim olacak? Tüm merak edilenlerin hepsi bu akşam saat 20.00'de TV8'de yayınlanacak olan Survivor All Star'da belli olacak.

SURVIVOR ALL STAR 68. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz