Survivor All Star yeni Bölüm (4 Haziran) fragmanı – Kıbrıs'a ilk kim gidecek

Survivor All Star 4 Haziran 69. Bölüm fragmanı da nihayet yayınlandı. Survivor All Star Perşembe günü (bugün) Kıbrıs’a ilk gidecek finalist belli olacak. Sembol oyununu kim kazanacak, Sembolün sahibi kim olacak? Dominik Cumhuriyeti’nde Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki gerginlik sürüyor. Ünlüler hala Hasan’ın Dost Evi’nin tuzak olduğunu iddia ediyor. İşte Tüm ayrıntılarıyla Survivor All Star yeni bölüm 4 Haziran haberimizde...

Survivor All Star yeni Bölüm (4 Haziran) fragmanı – Kıbrıs'a ilk kim gidecek

FIRAT AVCIL

Survivor All Star 4 Haziran Perşembe akşamı Kıbrıs’a ilk gidecek finalist uğurlanacak. Oynanacak sembol oyununda Kıbrıs’a ilk gidecek isim belirlenecek. Kıbrıs finaline ilk kim gidecek? En çok merak edilen konu bu… Survivor All Star 4 Haziran 69. Bölüm fragmanında izleyeceğiniz üzere Ünlülerler Gönüllüler arasındaki gerginlik sürüyor.

KIBRIS FİNALİNE İLK KİM GİDECEK?

Survivor 4 Haziran 69. Bölümü ile yine reytingin zirvesine çıkmayı hedefliyor. Sembol oyununun oynacağı Survivor All Star’da Kıbrıs Finaline gidecek ilk isim belirlenecek. Geçen hafta yarı finali oynanan sembol oyununun bu akşam finali oynanacak ve tüm mücadeleler nefesleri kesecek.

TURABİ SAKATLANDI MI?

Bu akşam sembol oyunu oynanıyor Survivor’da. Ama fragmanın sonuna doğru dikkat çeken ayrıntı Merve Aydın, Begüm ve Serenay’ın gözyaşları. Peki yarışmacılar neden ağladı. Turabi’nin ise fragman sonunda sakatlandığı tahmin ediliyor. Turabi sakatlandı mı, Turabi nasıl sakatlandı, Turabi’nin sakatlığı ciddi mi? Tüm merak edilenler bu akşam yanıt bulacak.

Survivor All Star 4 Haziran sembol oyununu kim kazanacak. Kıbrıs’a kim gidecek? Perşembe günü (bu akşam) saat 20.00’de yanıt bulacak. Survivor All Star’ın Yeni Bölüm Fragmanını linkten izleyebilirsiniz.

Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star 4 Haziran 69. Bölüm Perşembe (bu akşam) saat 20.00'de TV8'de!

SURVIVOR ALL STAR 69. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz