Survivor All Star’da 12 Nisan konseyde kimin adı yazıldı?

TV8’in heyecan verici programı Survivor All Star’da Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler konseyde kimin gitmesini istiyorsa isimlerini tek tek yazdı. Büyük heyecana sahne olan konseyde kimin gideceği merak konusuyken SMS oylaması da sona erdi. Ünlüler konseyinde kimin adı yazıldı? Kim kimin ismini yazdı? Soruların cevapları haberimizde…

Survivor All Star’da 12 Nisan konseyde kimin adı yazıldı?

EMRE ATEŞ

TV8’in afili programı Survivor All Star yarışma programında 12 Nisan akşamı heyecan, aksiyon mücadele ne isterseniz, her şey vardı. Konseyde de heyecan üst seviyeye tırmandı ve Ünlüler birbirine girdi ve kendi aralarında konuşmaya başladı. Acun Ilıcalı uyardı.

KİMİN İSMİ YAZILDI?                                                     

Survivor All Star Dokunulmazlık oyunu sonunda kaybeden taraf Ünlüler oldu ve konseyde Ünlülerden birinin gideceği anlaşıldı. Ünlüler konseyde kimin gitmesini istiyorsa onun adını yazdı ve Acun Ilıcalı kimin isminin ön planda yer alacağını açıkladı.

Ve Acun Ilıcalı açıkladı. Ünlüler Berna ve Merve Oflaz’ın adadan elenmesini, gitmesini istediklerini gösterdiler. Ünlüler takımından 4 kişi, yani Nouma, Merve Aydın, Anıl ve Berna; Merve Oflaz'ın adını yazarken, 4 kişi de yani Merve Oflaz, Doğukan, Hakan ve Serenay da Berna’nın adını yazdı. Böylelikle eşit oy alarak Berna ve Merve Oflaz eleme adayı oldu.

Survivor All Star 12 Nisan akşamı konseyde Ünlülerden en çok Merve Oflaz ve Berna’nın ismi yazıldı. 4 kişi Merve Oflaz'ın, 4 kişi de Berna’nın ismini yazdı. Daha önceden de 3 kez eleme adayı olan Merve Oflaz dördüncü kez eleme adayı olarak rekor kırdı. Eleme adayı olmaya alışkın olan Merve Oflaz ve onunla eşit olarak oy alan isim Berna oldu. Berna ve Merve Oflaz adaya veda edecek mi, o da Salı akşamı belli olacak.

SALI GÜNÜ KİM ELENECEK?

Merve Oflaz ve Berna adaya veda edecek mi, Salı günü konseyde hangisi elenecek en çok merak edilen konu şu anda bu.

Merve Oflaz ve Berna eleme adayı. Bakalım Salı günkü konseyde Merve Oflaz mı elenecek Berna mı?

Kaynak: Diyarbakır Söz