Survivor All Star'da 15 Nisan kim elendi?

TV8'de yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor All star dün akşam da nefesleri kesti. Sembol oyunu oynandıktan sonra konseye gidildi. Peki, Survivor All Star'da bu hafta kim elendi? SMS oylamasında kim birinci oldu? Survivor All Star'da adaya veda eden isim kim? Survivor’a kim veda etti? Ünlüler takımından kim elendi? gibi tüm sorular yanıt buldu. İşte Survivor All Star 15 Nisan birincisi ve adaya veda ederek elenen isim....

Survivor All Star'da 15 Nisan kim elendi?

EMRE ATEŞ

TV8’de ekranlara gelen fenomen program Survivor All Star'da kim elendi? sorusu yanıt buldu. İşte bu hafta Survivor All Star'da kim elendi sorusunun cevabı ve tüm yaşananlar.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Konseyde survivor kim elendi sorusu cevap buldu ve Survivor'da Merve Oflaz elendi. İki gün önce konseyde Berna ve Merve Oflaz’ın ismi öne çıkmıştı. Halk oylaması da bu akşam belli oldu. Halktan gelen SMS oylamasıyla birinci olan isim Anıl oldu. Evet, birinci kim oldu? Sorusuna da cevap geldi ve 15 Nisan 2015 SMS Oylaması sıralamasında birinci kişi Anıl oldu.

ANIL KİMİ SEÇTİ?         

SMS oylamasında birinci olan Anıl’dan seçeceği isim istendi. Anıl “Benim ayağımın durumunu her dakika dile getiren, beni pes ettirmeye çalışan bir arkadaşım var ve ben bunu seziyorum. O kişi Hakan” diye konuştu. Evet, Anıl Hakan’ı seçti. Hakan ve Anıl tartıştı.

SURVİVOR ALL STAR’DA KİM ELENDİ?

Survivor'da kim elendi açıklandı. Ünlüler takımında bu hafta Survivor All Star'da adaya veda eden isim daha önce üç kez eleme adayı olan Merve Oflaz oldu.

Survivor All Star'da bu hafta ünlüler takımından Merve Oflaz elendi. Merve Oflaz adaya veda eden isim oldu. Serenay Aktaş gözyaşlarına boğuldu. Merve Oflaz herkesle vedalaştı. Serenay Aktaş'a sıkı sıkı sarıldı ve Serenay'ı finalde görmek istediğini söyledi.

MERVE OFLAZ KİMDİR?

Kaynak: Diyarbakır Söz