Survivor All Star’da 15 Nisan Sembol oyununu kim kazandı?

TV8’de evimizdeki ekranlarımıza konuk olan fenomen yarışma programında sembol oyununun kim kazandı diye merak edenlere müjde. Özlem son etapta final etabında Merve Aydın ile oynadı ve Merve Aydın Özlem’i 10-5 mağlup ederek bu hafta kadınlarda sembol ödülünün sahibi oldu. Erkeklerde ise Hilmicem’i mağlup eden Hasan sembolün sahibi oldu.

Survivor All Star’da 15 Nisan Sembol oyununu kim kazandı?

SEMBOL OYUNUNU KIZLARDA KİM KAZANDI?

Finali kimin kazanacağı merak konusuydu. Sembol oyununun ikinci etabında ise üç kız elendi.  Bu hafta son etapta Özlem’i seramik kırma oyununda 10-5 mağlup eden Merve Aydın sembolün sahibi olmayı başardı.

SEMBOL OYUNUNU ERKEKLERDE KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da Sembol Oyunu Erkeklerde final öncesi son etaba Hasan, Hilmicem ve Bozok kaldı. Dört topu en çabuk şekilde deliğe gönderen iki yarışmacıyla final oynananacaktı. Hasan ile Hilmicem ilk iki topu ilk gönderen isim oldu. Hasan ilk bayrağı kapan isim olurken, ikinci bayrağı kapan isim ise Hilmicem oldu. Finalde seramik kırma oyununda Hasan ve Hilmicem karşı karşıya geldi.

Erkeklerde seramik kırma yarışında kadınlara oranla daha çekişmeli geçti. Hasan Hilmicem’i seramik kırma oyununun sonunda mağlup ederek kazandı ve Sembolün sahibi oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz