Survivor All Star’da 29 Nisan Sembol oyununu kim kazandı?

Survivor All Star bu akşam da yine nefes kesiciydi. Survivor Birleşme Partisi sonrası Survivor All Star’da bugün de Turkcell Sembol oyunu oynandı. Survivor Sembol oyununu kim kazandı? Sorusu cevap buldu. Survivor All Star 29 Nisan Sembol oyunu kızlarda kim kazandı, erkeklerde kim kazandı? İşte ayrıntılar…

Survivor All Star’da 29 Nisan Sembol oyununu kim kazandı?

RECEP KAYA

TV8’de ekranlarımıza konuk olan fenomen yarışma programı Survivor All Star Birleşme Partisi sonrası Sembol oyunu oynandı. 29 Nisan Sembol oyununu kim kazandı diye merak edenler muradına erdi. Survivor All Star’da Sembol oyunu kızlarda finale Ünlüler takımından Merve Aydın ile Gönüllüler takımından Nadya kaldı. Merve aydın seramik kırma oyununda Nadya’yı 10-7 mağlup ederek Turkcell sembolün sahibi oldu. Kıbrıs’a finale direk gitmek için sembol oyununu kızlarda Merve Aydın kazandı.

SEMBOL OYUNU KIZLARDA KİM KAZANDI?               

Finali kimin kazanacağı merak konusuydu. Sembol oyununun ikinci etabında iki kız elendi Begüm ve Serenay.  Bu hafta son etapta Nadya’yı seramik kırma oyununda 10-7 mağlup eden Merve Aydın sembolün sahibi olmayı başardı.

SEMBOL OYUNU ERKEKLERDE KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da Sembol Oyunu Erkeklerde final öncesi son etaba Hasan, Hilmicem ve Doğukan kaldı tıpkı geçen hafta olduğu gibi. Hilmicem ile Doğukan kuleleri sağlam bir şekilde dizerek finale kalan isimler oldu. Finalde seramik kırma oyununda Hilmicem ve Doğukan karşı karşıya geldi.

Erkeklerde seramik kırma oyununda kızlara oranla daha rahat geçti. Hilmicem Doğukan’ı seramik kırma oyununun sonunda 10-4 mağlup ederek kazandı ve Turkcell Sembolün sahibi oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz