Survivor All Star’da ada yine gerildi! Serenay çok kızdı!

Survivor All Star’ın 29 Nisan akşamında yine gergin anlar yaşandı. 29 Nisan Survivor Ödül oyununun son etabında Sahra ve Serenay karşı karşıya geldi, Sahra kazandığı için ödül Gönüllülerin oldu. Serenay yerde sinir krizi geçirmiş ağlarken, Berna ve Pascal’ın “Şov yapıyor” demesi herkesi şoke etti. Serenay’ın en yakın arkadaşı olan Hakan da durumu Serenay kendine geldikten sonra anlattı. Sonrası mı? Sonra olanlar oldu. İşte ayrıntılar…

Survivor All Star’da ada yine gerildi! Serenay çok kızdı!

RECEP KAYA

TV8’in ağızları açıkta bırakan yarışma programı Survivor All Star’da ödül oyununun sonunda ilginç anlar yaşandı. Son etapta Sahra’ya karşı oyunu kaybeden Serenay ailesinin gönderdiği videoyu izleyemeyeceği için sinirinden ağladı ve bir anda yere yığıldı. Serenay yerde sinir krizi geçirirken doktor müdahale etti. Serenay ağladığı an Berna ve Pascal’ın “Şov yapıyor, topu getirin de şov yapsın” demesi Hakan’ın zoruna gitti. Serenay kendine geldikten ve adalarına döndükten sonra Hakan durumu anlattı.

SERENAY BERNA’YA NE DEDİ?

Serenay Berna’nın yanına giderek Berna’ya “Berna sen nasıl ben orda ağlarken şov yaptığımı söylersin, Pascal sen de aynı şekilde” diye çıkıştı. Pascal Serenay’a “İstediğimi söyleyebilirim” diye karşılık verdi.

HAKAN VE PASCAL TARTIŞTI

Serenay bu karşılıklı atışmadan sonra oradan uzaklaştı. Hakan ve Pascal arasında tartışma çıktı. Hakan, en yakın arkadaşını savunarak Pascal’a “Bu yaptığınız hoş bir şey değil, sana yakışıyor mu kıza şov yapıyor diyorsun. O zaman futbol oyununda sen de şov yapıyordun, öyle mi Pascal. Pascal kız daha 22 yaşında” diye kızdı. Hakan Pascal’a “Ne istersem yaparım diyorsun, ben de ne istersem yaparım” Pascal Hakan’a “Ben 42 yaşındayım o 22 yaşında önce o bana saygı göstersin” dedi.

BERNA VE SERENAY’IN KAVGASI TIRMANDI!

Berne Serenay’a “Sen sanki çok fazla abarttın anlıyor musun” dedi ve Serenay ise çıldırdı. Serenay elindeki tabağı yere vurarak Berna’ya “Berna ben nasıl abartırım ya, Berna bana nasıl abarttığımı söylersin” diyerek kriz geçirdi. Serenay Allahım bu insanlara biraz merhamet ver, biraz vicdan ver ne olur. Bunlar nasıl insanlar diyerek yine sinir krizi geçirmeye başladı nefesi kesilmek üzereydi. Serenay’ı Hakan sakinleştirmeye çalıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz