Survivor All Star’da kim elenecek, Merve Oflaz mı Berna mı?

Tüm kanalların en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star’da her hafta olduğu gibi bu hafta da Salı günü kimin eleneceğinin açıklanması merakla bekleniyordu. Ancak Acun Ilıcalının kanalı TV8’in fenomen yarışma programı Survivor All Star’da eleme bu akşama kaydırıldı. Survivor All Star 15 Nisan akşamı saat 20.00’de TV8’de. Peki Survivor All Star’da kim elenecek.

Survivor All Star’da kim elenecek, Merve Oflaz mı Berna mı?

NAİF DURGUN

Fanatiklerinin hayranlıkla izlediği Survivor All Star’da Pazar günü Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından konseyde Berna ve Merve Oflaz’ın ismi çıkmıştı. Dün akşam açıklanması beklenen SMS oylaması bu akşama kaydırıldı. Peki Survivor All Star SMS Sıralaması nasıl sonuçlanacak? Kim birinci olacak? Kim adaya veda edecek? Survivor All Star’da kim elenecek?

İşte tüm bu sorular Survivor All Star 15 Nisan akşamı ekrana gelecek bölümüyle yanıt bulacak.

TV8’de yayınlanan ve izleyicilerin hayranlıkla izlediği Survivor All Star’da bu haftaki konseyde SMS sıralaması bu akşam belli olacak.  Bu hafta Survivor All Star’a konseyde ismi en çok yazılan isim Berna ve Merve Oflaz olmuştu. Hem Berna hem de Merve Oflaz 4 kez ismi yazılarak eleme adayları olacak ön plana çıkmıştı. 14 Nisan 2015 akşamı ise Survivor All Star’da 14 Nisan birincisinin kimin seçileceği merak konusuydu. Ancak bu merak giderilemedi. Çünkü Survivor All Star eleme bölümü bu akşama kaydırıldı. Survivor All Star’da adaya kim veda edecek? Survivor All Star’da kim elendi? Survivor’da kim elenecek? Gibi sorular bu akşamki bölümle yanıt bulacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz