Survivor'da Merve Oflaz elendi

Survivor All Star’da 12 Nisan’da Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından konseyde Merve Oflaz ve Berna’nın ismi çıkmıştı. Bu akşam SMS oylamasında Anıl birinci oldu. Anıl Merve Oflaz ve Berna’nın karşısına Hakan’ı çıkardı. Peki Survivor’da kim elendi? İşte cevabı.

Survivor'da Merve Oflaz elendi

NAİF DURGUN

Survivor’da kim elendi sorusu yanıt buldu. TV8’de yayınlanan ve izleyicilerin büyük heyecan içinde izlediği Survivor All Star’da bu haftaki konseyde SMS sıralamasında birinci olan isim Anıl oldu. Bu hafta Survivor All Star’da yine konsey gerildi. Anıl, 12 Nisan konseyde ismi en çok yazılan Merve Oflaz ve Berna’nın karşısına Hakan’ı çıkardı.

VE ACUN AÇIKLADI

Ünlüler takımından Survivor All Star’a veda eden isim Merve Oflaz mı Berna mı sorusu cevap buldu..

15 Nisan 2015 akşamı Survivor All Star’da Anıl birinci seçildi Merve Oflaz ve Berna’nın karşısına kendisini çok üzen isim olarak gördüğü Hakan’ı çıkardı.

Ve Acun Ilıcalı açıkladı, Survivor All Star’da adaya veda eden isim Merve Oflaz. Merve Oflaz’ın adaya veda edişine en çok üzülen isimler ise Serenay Aktaş ve Hakan oldu. Merve Oflaz; herkesle tek tek vedalaştı ve Serenay’a “Seni birinci görmek istiyorum” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz