Tarkan Tevetoğlu'nun eşi Pınar Dilek'in ailesi objektiflere takıldı! İşte aile fotoğrafı

Megastar Tarkan Tevetoğlu 29 Nisan 2016 Cuma günü 5 yıllık aşk yaşadığı Pınar Dilek ile evlendi. Tarkan Tevetoğlu’nun Tarabya'daki villasında düzenlenen nikah töreninde çiftin aileleri yer aldı. Tarkan'ın evlendiği nikahından görüntüler yayınlandı ve Pınar Dilek'in ailesi de göründü.

Tarkan Tevetoğlu'nun eşi Pınar Dilek'in ailesi objektiflere takıldı! İşte aile fotoğrafı

Megastar Tarkan Tevetoğlu 29 Nisan 2016 Cuma günü 5 yıllık aşk yaşadığı Pınar Dilek ile evlendi. Tarkan Tevetoğlu’nun Tarabya'daki villasında düzenlenen nikah töreninde çiftin aileleri yer aldı. Tarkan'ın evlendiği nikahından görüntüler yayınlandı ve Pınar Dilek'in ailesi de göründü.

Geçtiğimiz cuma günü sürpriz bir karar ile dünya evine giren süper star Tarkan yaptığı açıklama ile : "Ülke gündemi çok üzücü, bugünlerde sessizce nikah yaptık." Diyerek duyarlılık göstermişti. Sessiz sedasız fazla abartıya kaçılmadan kıyılan nikah Tarkan'ın Tarabya' daki villasında gerçekleştirildi. Nikahta, nikah memuru evlilik cüzdanını gelin hanım Pınar Dilek'e vererek dünya evini sabitlemiş oldular.

Aile arasındaki kıyılan nikah töreninde ise Tarkan'ın şahitliğini eniştesi Mahmut Menekşe yapar iken Pınar Dilek'in şahitliğini ise çocukluk arkadaşlarından çok samimi olduğu biri ile yaptığı ortaya çıktı.

Pınar Dilek Kimdir?                                                            

1986 yılında Almanya (Duisburg) da dünyaya gözlerini açtı. Boyu 1.57 olan güzel sanatçı an itibari ile 30 yaşındadır. Elazığ'lı anne ve Şanlıurfa'lı babaya sahip bir ailenin evladıdır.İletişim sektöründe çalışan Pınar Dilek, ailesi ile birlikte memleketi Urfa’ya yaptığı ziyaret sırasında babası Ali Dilek ile ekranlara görüldü.

Türk pop müzik sanatçısı olan Dilek Pınar müzik hayatına 1995 yılında sahne aldığı Ankara'daki gazinolarda başlayarak ilk adımlarını atmıştır.  Konservatuar hocalarından müzik dersleri alarak kendini bu yolda eğitmiştir. İlk albümünü ise Serdar Ortaç'ın desteği ile çıkaran Dilek Pınar müzük piyasasına albümü ile ilk adımı atmıştır.

İkinci albümü ise "Nazar Değmesin" adlı albümü çıkararak yapmıştır. Özellikle albümdeki "Son Şansın" ve "Aşk Kazası" gibi şarkıları ön plana çıkarak daha çok ünlenmiş ve tanınmıştır. Daha sonra üçüncü albümünü ise 2008 yılında "Randevu"yu Seyhan Müzik aracılığı ile yayınlayarak çıkarmıştır.

Küçüklüğünden beri hayranı olduğu süper star Tarkan ile beş yıl önce Tarkan’ın Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışarak arkadaş olmuşlardır. Daha sonra bu arkadaşlık yakın bir ilişkiye dönüşerek sevgili oldular. Aşka dönüşen bu ilişki ani bir karar ile nikah masasına oturarak dünya evine götürmüştür. Şimdilerde ise 2016 yaz mevsimi için Tarkan ile evlilik planları yaptığı gündeme geldi.

Tarkan, sürpriz nikahla ilgili konuşarak eşi hakkında çıkan söylemleri yalanladı : "Ülke gündemi çok üzücü, bugünlerde sessizce nikah yaptık. Düğün 6 Mayıs'ta Köln'de olacak. Eşim hakkında çıkan dedikodular gerçeği yansıtmıyor. Henüz hamile değil" diye açıklamalarda bulundu.

Tarkan Tevetoğlu

Tarkan Tevetoğlu veya kısaca Tarkan (d. 17 Ekim 1972, Alzey, Almanya) Türk şarkıcı, şarkı sözü yazarı, besteci, yapımcı ve aranjör. Batı Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletindeki Alzey kasabasında doğup büyüdü, 1986'da ailesiyle beraber Türkiye'ye geldi ve müziğe çocukluk yıllarında başlayan ilgisi sonucunda, lise hayatına başladığı Karamürsel'de ilk müzik eğitimini almaya başladı. İlerleyen yıllarda İstanbul Plak şirketinin sahibi Mehmet Söğütoğlu ile tanışarak şirket ile bir albüm anlaşması imzaladı.

Tarkan, 1992'nin son aylarında ilk stüdyo albümü Yine Sensiz'i, piyasaya sürdü ve albümdeki "Kıl Oldum" şarkısıyla çıkış yaptı. 1994'te yayımladığı ikinci stüdyo albümü Aacayipsin ve 1997'de yayımladığı üçüncü stüdyo albümü Ölürüm Sana ile ticari başarı yakaladı. Ölürüm Sana albümünden çıkan "Şımarık" single'ı, birçok ülkenin ulusal listesine giriş yaptı. 1998'de Universal Music Group ile anlaşma imzaladı. 1999'da piyasaya sürdüğü toplama albümü Tarkan, çeşitli ülkelerden platin ve altın sertifikalar kazandı. 2001'de yayımladığı dördüncü stüdyo albümü Karma'daki "Kuzu Kuzu, "Hüp" ve "Verme" şarkılarını kliplendirdi. İki yıl sonra çıkan Dudu albümüyle yeniden ticari başarı yakaladı, 2006'da Come Closer adlı ilk İngilizce albümüyle bazı Avrupa listelerine giriş yaptı. Müzikal projelerinin yanı sıra çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Tarkan, Türk basını tarafından Megastar, dünya basını tarafından Popun Prensi ve Boğazın Prensi olarak anılmaktadır. Bugüne kadar 15 milyonun üzerinde albüm satmıştır ve ödülleri arasında, on dört Kral Müzik Ödülü, altı Altın Kelebek Ödülü ile bir Dünya Müzik Ödülü bulunmaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz