The Walking Dead 6. Sezon 5. Son Bölüm (Zombi İstilası)

Amc TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi The Walking Dead 6. Sezon 5. Bölümü dün izleyiciyle buluştu. Başrollerini Andrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus, Lauren Cohan gibi isimlerin paylaştığı efsane dizinin son bölümünde neler oldu?

The Walking Dead 6. Sezon 5. Son Bölüm (Zombi İstilası)

Türkiye'nin hayranlıkla izlediği The Walking Dead dizisi bütün coşkusu ile devam ediyor. Dizinin yeni bölümü Glenn'in ölüp ölmediği üzerine odaklanırken, kurtarılmış bölgedekilerin zombilerden korunmak için verdiği çaba nefes kesti. Yayılan bir hastalık sonucu zombilerin ortaya çıkışı sonrasında yaşam mücadelesini ekrana taşıyan, yaşayan herhangi bir canlıyı yakalayıp yiyen ve insanları ısırarak onları da kendileri gibi yapan zombilerin hikayesini anlatan The Walking Dead 5. sezon yeni bölümü kendi 8 Kasım Pazar akşamı kendi kanalı AMC TV ekranlarında yayınlandı.

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 5. BÖLÜM ÖZETİ

Başrollerinde Andrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus, Lauren Cohan gibi isimlerin yer aldığı The Walking Dead 6. sezon yeni bölümünde en çok merak edilen konu Glenn'in yaşayıp yaşamadığı. Geçtiğimiz hafta izleyiciler, kimin olduğunu anlamadıkları bir cesetle karşı karşıya kaldılar, bu ceset Glenne mi ait? Glenn'in diziye devam edip etmediği yeni bölümde netleşecek. Fenomen dizinin bu sezonki 5. bölümünde Reg'in ölümünün ise yası sürecek. Kurtarılmış bölgedekiler, zombilerin saldırısından sonra kendine gelmeye çalışırken bir yandan da yeni gelecek tehlikelere hazırlanacak. Kendilerini zombilerden kurtarmak isteyen grup tehlikeli bir karar vererek yangın çıkaracak.

The Walking Dead 6. Sezon 5. Bölüm İzlemek İçin Tıklayın

Kaynak: Diyarbakır Söz