Tr'nin sanatçısı Demet Akalın Kurt paylaşımı ile gündeme düştü, Kurt'tan Hira paylaşımı herkesi ağlattı

Efsane sanatçı Demet Akalın dünyalar tatlısı kızı Hira'nın bebeklik fotoğraflarını sosyal medya platformu Instagram hesabından paylaştı. Demet Akalın’ın duygu dolu paylaşımı sosyal medyada kısa sürede olay oldu. Efsane sanatçı Demet Akalın dünyalar tatlısı kızı Hira'nın namaz kılarken çekilen fotoğrafını da sosyal medyada paylaştı.

Tr'nin sanatçısı Demet Akalın Kurt paylaşımı ile gündeme düştü, Kurt'tan Hira paylaşımı herkesi ağlattı

Efsane sanatçı Demet Akalın, tırcı eşi Okan Kurt ile nikah masasına oturmuş bu evlilikten de 2014 yılında Hira adını verdiği kızı dünyaya gelmişti.

TV8’in bir dönem yarışma programında jürilik yapan Demet Akalın, dünyalar tatlısı kızı Hira'nın namaz kılarken çekilen görüntülerini sosyal medya platformu Instagram hesabından paylaştı.

Güzel şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya platformu üzerinden yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı…

'Dualarınızı maşallahınızı alayım. Rabbime binlerce şükür olsun. Seni bize gönderdi adının hürmetine yaşa Allah seni nazardan korusun' ifadeleri ile paylaştığı video takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Efsane sanatçı Demet Akalın dünyalar tatlısı kızı Hira'nın bebeklik fotoğraflarını sosyal medya platformu Instagram hesabından paylaştı. Demet Akalın’ın duygu dolu paylaşımı sosyal medyada kısa sürede olay oldu.

Demet Akalın Kurt’un güzel kızı Hira yarın 2 yaşına girecek. Güzeller güzeli sanatçı Demet Akalın, doğum gününe bir kala, Hira'nın bebeklik fotoğraflarını sosyal medya platformu Instagram hesabından paylaştı.

Güzel sanatçı Demet Akalın paylaştığı fotoğrafın altına şu yorumu yaptı…

"Kucağıma altığım ilk an! Canım kızım iyi ki geldin hayatıma. Beni ben yaptın... Seni o kadar çok seviyoruz ki babacığın ve ben... Allah bize acını göstermesin." notunu düştü.

Demet Akalın Hira'nın babası Okan Kurt'un kucağında olduğu fotoğrafı ise "Yaka iğnesi diyordu Ebru Destan. İlk bir kaç gün sevgilim bakmıştı. Kendi değiştirdi altını. Evet biraz babacı ama olsun ikisi de benim nasılsa..."  sosyal medyada mesajı ile paylaştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler