TRT 1 - Milat 3.bölüm yine soluksuz izlenecek

Türkiye’nin yeni dizisi Milat TRT 1’de yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Milat dizisi TRT 1’den Canlı olarak bu akşam izleyebilirsiniz.

TRT 1 - Milat 3.bölüm yine soluksuz izlenecek

Türkiye’nin ilk televizyon kanalı TRT 1 ekranlarında yayınlanan en yeni dizi Milat 3. bölüm ile yine TRT 1 ekranlarında evlerimize konuk oluyor. Milat 3. yeni bölümüyle de bu akşama damga vurmaya geliyor. Her hafta izleyenlerin sayısını artırarak fenomen olma yolunda emin adımlar atan Milat bugün Google’da en çok aranan dizi olarak da üst sıralarda. Milat'ın Milat 3. bölüm fragmanı ve özeti...

MİLAT 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

TRT 1 ekranının yeni dizisi Milat bu akşam 3. bölümü ile ekrana gelecek. Güçlü ve usta oyuncu kadrosu ile ilgi çekici konusuyla Milat dizisi bu akşamki yeni bölüm için de nefesler tutuldu. Milat yeni bölümde yaşanacak gelişmeler.

MİLAT 3. BÖLÜM FRAGMAN İZLE

17 Nisan Cuma TRT 1 canlı yayın Milat son bölüm tek parça izle, Milat TRT 1 izle, Milat 3.bölüm fragmanı çıktı mı? Milat 3. bölüm TRT 1 Milat resmi sayfasından akşam da izleyebilirsiniz. Milat bu hafta yeni bölüm olan 3.bölüm ile ekranlarda olacak.

BU HAFTA NELER YAŞANACAK ?

Tehlike adım adım yaklaşıyor. Uluslararası bir terörist olarak şöhret yapan Asaf, teşkilatın tüm çabalarına rağmen, iç ve dış güç odaklarının da katkısıyla Türkiye'ye giriş yapmayı başarır. Şimdi ise sıra bu odaklarla bir araya gelen Asaf'ın, Türkiye'nin önünü kesmek için uygulayacağı terör girişimlerine engel olmakta. Bunun için Milli İstihbarat Teşkilatı var gücüyle çalışıyor. Öte yandan ülkenin enerji politikalarını baltalamak isteyenlere karşı da ünlü iş kadını Esin Alpkaya, Teşkilatla işbirliği içinde yeni bir yapılanmaya imza atacaktır.

MİLAT DİZİSİ 2. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler