Tuğba Büyüküstün hakkında şoke eden bomba gelişme! Radikal kararı ile saçlarını kısacık kestirince

Kara Para Aşk'ın Elif'i Tuba Büyüküstün, eşinin annesini canlandırdığı filmi ile gündemdeki yerini korurken, geçtiğimiz aylarda saçını kısacık kestirmesi konusunda yakışıp yakışmadığı şeklinde tepkiler almıştı. Geçtiğimiz günlerde Tuba Büyüküstün “Nida Show” konuğu oldu. Tuba Büyüküstün mülteci kampında kaldığını açıklarken, saçını neden kısacık kestirdiğini de belirtti

Tuğba Büyüküstün hakkında şoke eden bomba gelişme! Radikal kararı ile saçlarını kısacık kestirince

Kara Para Aşk'ın Elif'i Tuba Büyüküstün, eşinin annesini canlandırdığı filmi ile gündemdeki yerini korurken, geçtiğimiz aylarda saçını kısacık kestirmesi konusunda yakışıp yakışmadığı şeklinde tepkiler almıştı. Geçtiğimiz günlerde Tuba Büyüküstün  “Nida Show” konuğu oldu. Tuba Büyüküstün mülteci kampında kaldığını açıklarken, saçını neden kısacık kestirdiğini de belirtti

Radikal bir kararla neredeyse beline gelen saçlarına makas vurduran ve bu kararıyla haftalarca gündemde kalan Büyüküstün, çekimlerde o konuya da değindi:

“Saçlarımı kestirmeye aniden New York’ta karar verdim.Bir kuaföre girdim, çıktığımda saçlarım kısacıktı. Kendimi çok hafiflemiş hissettim.”

Geçen martta UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi olarak Ürdün’deki mülteci kampını ziyarat eden ünlü oyuncu, orada yaşayıp gördükleriyle ilgili olaraksa “Mülteci kamplarında çok fazla kadınla tanıştım. Hepsi bir ağaç kadar güçlüydü. Kadınların istediklerinde neleri başarabileceklerini gördüm” dedi.

 Hatice Tuba Büyüküstün kimdir?

Hatice Tuba Büyüküstün, 5 Temmuz 1982 tarihinde, İstanbul’dadünyaya geldi. Ailesi Erzurum kökenlidir. İstanbulÖzel Doğuş Okulları’ndaortaöğrenimi tamamlayan Büyüküstün, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’ndeSahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünü kazandı. Bir yandan üniversiteöğrenimine devam ederken bir yandan da reklam filmlerinde rol alarak T.V.dünyasına adımını atan Büyüküstün, yönetmen Tomris Giritlioğlu sayesindeoyunculuğa başladı.

 

2003 yılında, Aydın Bulut’un yönettiği T.V. dizisi SultanMakamı’nın son bölümlerinde rol alarak oyunculuğa adım atan Büyüküstün, 2004yılında Çağan Irmak’ın yönettiği ve 1980 dönemi öncesindeki Türkiye’nin farklıbakış açılarından hikayesini anlatan Çemberimde Gül Oya adlı T.V. dizisindeZarife karakterini canlandırarak kariyerinde önemli bir adım attı.

 

2004 yılında Cemal Şan’ın yönettiği T.V. filmi Gülizar’darol alan genç oyuncu, bu rolüyle Sırbistan Karadağ Cumhuriyeti Uluslararası TVFestival Bar’da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

 

Kaynak: Diyarbakır Söz