Tuğba Ekinci Kaya'dan 5 yıldır mesaj alıyormuş!

Magazin alemindeki iddialar bir türlü bitmek bilmiyor. Bitecek gibi de görünmüyor ayrıca. Bu aralar da sık sık komşularıyla yaşadığı sıkıntı nedeniyle gündeme gelen Tuğba Ekinci'den bu defa ilginç bir iddia geldi. Tuğba Ekinci TVEM'de kendi sunduğu programda “Bana 5 yıldır mesaj atıyor” dediği ünlü Kaya Çilingiroğlu'ymuş.

Tuğba Ekinci Kaya'dan 5 yıldır mesaj alıyormuş!

RECEP KAYA

Aslında biz onu “O Şimdi Asker” şarkısıyla tanıdık ve herkes beğeniyle dinliyordu o şarkıyı. Biri O Şimdi Asker dedi mi aklımıza hemen Tuğba Ekinci gelir. Seksi ve güzel şarkıcı ve sunucu Tuğba Ekinci geçtiğimiz haftalarda hep komşularıyla yaşadığı huzursuzluklarla gündeme geliyordu. Lakin güzel ve seksiliğiyle bilinen şarkıcı bu kez bir iddia ortaya atarak gündemin birinci sırasına yerleşmeyi başardı.

KAYA 5 YILDIR MESAJ ATIYORMUŞ

Tabii doğru mu değil mi bilinmez Tuğba Ekinci’nin bu iddiası. Ancak doğruysa gerçekten çok ilginç. Tuğba Ekinci TV Em’de sunuculuğunu yaptığı “Kim Haklı Kim Haksız” adlı programda bir iddia ortaya attı. Aslında kimi itiraf da diyor ancak doğruluğu net değil.

Güzel şarkıcı ve sunucu Ekinci programda Hülya Avşar’a benziyorsun denilince o da bombayı patlattı;

“Hülya’ya benzemeye çalışsam, beş yıldır bana sürekli kahve içelim diye mesaj atan Kaya Çilingiroğlu’na cevap verirdim” diye anlattı.

Bakalım bu iddia doğru mu, ortaya atılan bu iddia hem Hülya Avşar’a taş hem de Kaya Çilingiroğlu’na cevap hakkı doğurmuş oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler