Tuvana Türkay'dan bomba gibi çıkış

Türkiye’nin çok başarılı ünlü oyuncuları arasında yer alan ünlü oyuncu Tuvana Türkay ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı bilgisi verildi.Güzel oyuncu Tuvana Türkay ‘En Güzeli’ adlı film ile bomba gibi geliyor.

Tuvana Türkay'dan bomba gibi çıkış

Türkiye’nin çok başarılı ünlü oyuncuları arasında yer alan ünlü oyuncu Tuvana Türkay ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı bilgisi verildi.Güzel oyuncu Tuvana Türkay  ‘En Güzeli’ adlı film ile bomba gibi geliyor.

Oyuncu Tuvana Türkay, yapımcılığınıYayla Sanat Medya’nın yaptığı, yönetmenliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun üstlendiği ‘En Güzeli’ adlı sinema filmiyle 28 Ağustos’ta izleyiciyle buluşuyor.

Filmde, Türkay güzelliğini tescil ettirmek için güzellik yarışmasına katılmak isteyen mafya babasının sevgilisi ‘Gizem’ karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Köpeği de onunla birlikte oynadı

Aksiyon komedi tarzındaki ‘En Güzeli’nde Tuvana Türkay, filmde 4 yıldır kendisiyle yaşayan Baileys adındaki ‘Chihuahua’ cinsi köpeğiyle kamera karşısına geçti. Usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmde dizilerden ve beyazperdeden tanıdığımız Erkan Can, Mehmet Özgür, Tarık Papuççuoğlu, Osman Karagöz ve Cem Kılıç gibi isimler de yer alıyor.

Tuvana Türkay Biyografisi

Tuvana Türkay, 3 Ekim 1990 tarihinde İstanbul Üsküdar’da doğmuştur. Babası Bulgaristan göçmeni annesi ise Rizelidir. İstanbul Güneş Kolejinden mezun olduktan sonra Beykent üniversitesi Radyo tv sinema bölümünde okumaya başladı.

9 yaşında reklam filmlerinde oynamaya başladı. Tuvana Türkay, Kent Şeker, Türk Telekom, Only Ped, Akbank, Ayyıldız GSM, Kek Reklamı, Coca Cola gibi birçok reklam filminde oynadı. “Akademi Neo”dan oyunculuk dersleri aldı. Bunun haricinde bir sene 1 sene şan ve diksiyon dersleri aldı.

Tuvana Türkay 2012- 2013 yılları arasında milli futbolcu Sercan Yıldırım ile birlikte oldu.

Tuvana Türkay , 2014 yılında "Kara Para Aşk" adlı dizide Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Erkan Can, Aytaç Arman, Nebahat Çehre ile birlikte oynadı.

27 Mart 2015 tarihinde vizyona girecek olan "Güvercin Uçuverdi" adlı sinema filminde Atalay Demirci baş rolde oynadı. İlk sinema filminde Atalay Demirci’ye duayen oyuncular Salih Kalyon, Zerrin Sümer, Ali Erkazan, Erdal Tosun ve Ayşen Gruda ve Tuvana Türkay eşlik edecekler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler