Usta oyuncu sevgilisi tarafından dolandırıldı

Hesabı çalınarak bir kadına zorla kürtaj yaptırdığı ve vergi kaçırdığı iddiasıyla gündeme gelen Ali Sürmeli, yasal yollara başvurduğunu açıkladı.

Usta oyuncu sevgilisi tarafından dolandırıldı

Oyuncu Ali Sürmeli'nin Instagram hesabından yapılan paylaşımlarda bir kadından bebek aldırdığı ve vergi kaçırdığı ileri sürüldü. Sürmeli, hesabının ele geçirildiğini ve yasal yollara başvurduğunu açıkladı. 

'ELİMDE OLAN TÜM MAL VARLIĞIMI GERİ ALMAK İÇİN BARIŞMIŞ GİBİ YAPTIM'

Sürmeli, "Hesabımdaki paylaşımları 2 yıl boyunca sevgili olduğum bir kadın tarafından yapılmış olduğundan şüpheleniyorum. Bunu da zaten savcılığa söyledim. Bizim ortak bir hesabımız vardı. Kasa almıştık. Oraya bütün çalışmışlığımdan elde ettiğim mal varlığımı koyduk, anahtarları ondaydı… Bütün mali işlerimden kendisi sorumluydu.

Kasayı boşaltınca ben de ona küstüm. Geldi sonra barıştık. Bugüne kadar elimde olan tüm mal varlığımı tekrar geri almak için barışmış gibi yaptım. Oyuncu olduğum için, hayat bazen oyunculara çok yardım ediyor. Kasanın anahtarlarını ondan aldım. Sonra sosyal medya hesabının hesabımdan o paylaşımlar yapıldı" dedi.

 'İYİ TARAFIMDAN VAZGEÇMEYECEĞİM'

Adının önce Emine, yıllar sonra da Kader olduğunu öğrendiği eski sevgilisiyle 16 yıl önce tanıştıklarını, son 2 senedir de sevgili olduklarını anlatan Sürmeli, sözlerine şöyle devam etti:

"Benim üzüldüğüm bir şey var. Etrafımda oğlum, yeğenim, menajerim arkadaşlarım kim varsa onları da suçlamış asılsız iddialarla. Psikolojimle oynamaya kalktı ama ben oynatmadım. Geçirdiğim beyin ameliyatından dolayı kontrollerim vardı. Travma geçirdiğimi belirtip beni doktora götürdü. Doktor sakinleştirici verdi.

O sakinleştirici beni çok sakinleştirdi. Bu da benim sınavım, bu iftiralar, hakaretler ama iyilik iyidir. Ben iyi tarafımdan vazgeçmeyeceğim. Bir kadın kızınca neler yapabiliyor onu gördüm. Allah düşmanımın başına vermesin.”

'ARTIK KADINLARA GÜVENMİYORUM'

Instagram hesabından yapılan paylaşımlarda Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ile Narkotik Polisi etiketlenerek vergi kaçırdığı ve zararlı madde kullandığı ve iddia edilen Sürmeli, "İddiaların hepsi asılsız. Savcılığa suç duyurusu için gittiğimde oradaki bir polise ‘yasak ne biliyorum ama MASAK ne bilmiyorum’ dedim.

Bunların hepsini bilen biri. İki yıl boyunca her şeyimle o ilgilendi. Instagram hesabıma da o baktı. Instagram bir ara bloke olmuştu, onu da kendisi açtırdı. Güzel bir avukatım var, savcılık her şeyi takip ediyor.

Aramızda zaten aşk yoktu ama artık kadınlara güvenmiyorum. Adalete inanıyorum, hele ilahi adalete çok inanıyorum" diye konuştu.

Ne olmuştu?

Ali Sürmeli'nin Instagram hesabından yapılan ilk paylaşımda "Önemli günahlarımı itiraf etmeye karar verdim, çünkü bu suçluluk duygularımla yaşamak beni kirletiyor" denildi. Kısa bir süre sonra yeni bir paylaşım yapılarak bu sefer de Sürmeli'nin oyuncu Didem Karataş'ı kürtaj yaptırmaya zorladığı ileri sürülerek "Torunum yaşındaydı diye çocuk istemedim. Zorla hastane ebesi kız kardeşim Gülben Sürmeli tarafından kürtaj yaptırdım" ifadelerine yer verildi.

Yapılan bir diğer paylaşımda ise Sürmeli'nin vergi kaçırdığı iddia edilerek, "Menajerim Cem Tatlıtuğ'un kız arkadaşının adına şirket üzerinden diziler ve sinema filmleri için anlaştığım ücretin yüzde 50'si resmi olarak bana geliyordu.

Kalan yüzde 50 miktar oğlum Eren Sürmeli hesabına ve elden veriliyordu" denildi.

Paylaşımların sosyal medyada gündem olmasının ardından oyuncunun menajerlik şirketinden açıklama geldi. Açıklamada Ali Sürmeli'nin telefonunu kaybettiği ve Instagram hesabı hacklenerek paylaşımlar yapıldığı söylendi.

Paylaşımların ardından yeni bir Instagram hesabı açan Ali Sürmeli, ise "Dün öğlen saatlerinde Instagram hesabım bazı kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirildi ve hesabından yanlış, gerçeklikten uzak paylaşımlar yapıldı.

Konu ile ilgili gerekli yerlere şikayetlerimizi yapmış bulunmaktayım. Ben göründüğü gibi işimdeyim, çalışıyorum. Sizden ricam bu paylaşım ve iftiralara itibar etmemeniz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler