Yakışıklı oyuncu ve sinema yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ ameliyat masasına yatacak, kimdir?

Geçtiğimiz ay Başak Dizer ile dünya evine giren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, ameliyat masasına yatıyor. Arkadaşlarıyla basketbol maçı yoynarken dizi dönen Tatlıtuğ'un sol ayak bileğinin durumunun ciddi olduğu belirtildi. Şuan fizik tedavi görün onlü oyuncu önümüzdeki günlerde ameliyat olması bekleniyor.

Yakışıklı oyuncu ve sinema yıldızı  Kıvanç Tatlıtuğ ameliyat masasına yatacak, kimdir?

Başak Dizer ile evlendikten sonra ameliyat masasına yatmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ sevenlerini çok üzdü. Basketbol oynarken sol ayak bileğini sakatlayan Kıvanç Tatlıtuğ ilik suyu içerek tedavi olmaya çalıştı ama düzelme gerçekleşmediği iddia edildi bu yüzden ameliyat masasına yatacağı konuşuluyor.

  Kıvanç'a evlilik yaramadı.Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un arkadaşları ile basketbol oynadığı esnada dizinin döndüğü ve ünlü oyuncunun büyük ihtimalle bıçak altına yatacağı öğrenildi.Kıvanç'ın ters bir hareketten dolayı dizinin döndüğü iddia edildi.Geçtiğimiz günlerde bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Başak Dizer ile nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ'a evlilik yaramadı. Kıvanç Tatlıtuğ arkadaşları ile yaptığı basketbol maçı sırasında ayağından sakatlandı. Ameliyat olacağı gündeme geldi.

Önceki günlerde sol ayak bileğini sakatlayan Kıvanç Tatlıtuğ, ilik suyu içiyor. Fizik tedavi de olan yakışıklı oyuncu, 'Durum ciddi. İyileşmezsem ameliyat olabilirim' diyerek sevenlerini üzdü.

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre çiçeği burnunda evliler Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, önceki akşam Etiler'deki Günaydın Steakhouse'da yemek yedi. Geçtiğimiz günlerde basketbol oynarken yaptığı ters hareket ile ayak bileğini sakatlayan Tatlıtuğ'un mekana 'ilik suyu' içmek için gittiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, daha önce de Fenerbahçeli yıldız Caner Erkin'in sakatlığı döneminde yaptığı gibi şef Osman Şengül'ün özel olarak hazırladığı ilik suyundan içti.

KORKUTAN AÇIKLAMA

Mekandan Başak Dizer'le sarmaş dolaş ayrılan Kıvanç Tatlıtuğ, "Sol ayak bileğimi ciddi şekilde sakatladım. Durum ciddi, yüksek ihtimal ameliyat olacağım. Değnek ile gezmiyorum, ancak fizik tedavi görüyorum" diyerek hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı. Hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini kırmayan yakışıklı oyuncu, Tzkvim'in yaptığı şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun hayatını canlandırmak istediği haberini de doğrulayıp şöyle dedi:

'SOFUOĞLU'NA HAYRANIM'

"Kendisi Türkiye'nin milli gururlarından birisidir. Ben de herkes gibi Kenan Sofuoğlu hayranıyım. Bu konuyu detaylı olarak ayaküstü konuşmak istemiyorum." Daha sonra BMW marka aracının direksiyon başına sakat ayağı ile geçen oyuncu, herkesin duruma şaşırması üzerine şu esprili açıklamayı yaptı: "Araba otomatik vites, benim sol ayağım sakat olduğu için tek ayak idare ediyorum."

 Ünlü oyuncunun arkadaşlarıyla yaptığı basket maçında dizi döndü. Ameliyat ihtimalinin doğması üzerine Tatlıtuğ kendi doktoruna da muayene olmak istedi, karar sonra verilecek

Kısa bir süre önce Başak Dizer'le hayatını birleştiren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, arkadaşlarıyla yaptığı basket maçında sakatlandı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un sıkıntılı günleri

TERS HAREKET YÜZÜNDEN DİZ KAPAĞI DÖNDÜ

Ters bir hareket sonrası acı içinde yere düşen ünlü oyuncu, acil servise götürüldü. Yapılan kontroller sonunda Tatlıtuğ'un diz kapağının döndüğü öğrenildi.

SON KARARI KENDİ DOKTORU VERECEK

Ameliyat ihtimalinin doğması üzerine ünlü oyuncu kendi doktoruna da muayene olmak istedi. Son karar muayeneden sonra verilecek.

ANNE SORUSUNA ÇOK SİNİRLENDİ

  Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer aşklarını evlilik ile sonuçlandırdılar. Başak Dizer'in daha önce evlenmiş ve boşanmış olması anne Nurten Hanım'ı çok etkiledi. İddiya göre Nurten Hanım oğlunun bu aşkına onay vermedi ama Kıvanç Tatlıtuğ evlendi. Bu evlilik çok konuşuldu. Balayından dönen Kıvanç'a muhabirlerin yönelttiği o soru Kıvanç'ın sinirlenmesine neden oldu.

Başak Dizer ile evlendikten sonra annesi ile aralarında sorun olduğu iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ oldukça sinirlik görüntülendi. Bir eczaneden çıkarken görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ'a annesi ile ilgili soru soran muhabere oldukça sinirlenen Kıvanç Tatlıtuğ sert bir yanıt verdi.

 2016 yılının şüphesiz en çok konuşulan ismi oldu Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ evliliği bu evlilik günlerdir magazin manşetlerini süsledi kayınvalide gelin gerginliği ile lanse edildi. Balayı yapan ve o balayından dönen Kıvanç Tatlıtuğ bir eczaneden çıkarken görüntülendi. Kıvanç Tatlıtuğ'a annesi Nurten Hanım sorulunca oldukça sinirlenen Kıvanç Tatlıtuğ sinirden kıpkırmızı oldu.

   Geçtiğimiz günlerde aldığı karar ile uzatmalı sevgilisi Başak Dizer ile nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ çok konuşulmuştu. O düğüne katılmayan anne büyük sıkıntı yaşanmasına neden oldu. Balayından dönen Kıvanç Tatlıtuğ gazetecilerin bir soru üzerine çok sinirlendi.

Ünlü stilist Başak Dizer ile büyük aşk yaşadıktan sonra nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ balayından sonra Türkiye'ye geldi. Bir eczaneden çıkarkan görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ annesi hakkında sorulan sorulara oldukça gergin bir cevap verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer aşkı dolu dizgin yaşadı ve sonrasında nikah masasına oturdu. Bu evlilik çok konuşuldu çünkü iddiaya göre Nurten Hanım bu evliliği istemedi ve düğüne bile katılmadı. Sağlık sorunlarını bahane eden anne sessizliğini korurken geçtiğimiz günlerde bir eczaneden çıkarken görüntülenen Kıvanç'a annesi ile ilgili soru sorulurken oldukça sinirlendi.

 Başak Dizer ile yaşadığı aşkı nikah masasında sonlandıran Kıvanç Tatlıtuğ'un bu evliliği uzun süre konuşuldu. Annesine rağmen evlenen Kıvanç Tatlıtuğ bir eczaneden çıkarken görüntülendi. GAzetecilerin annesiyle ilgili sorulara oldukça gergin cevap verdi.

Eczane çıkışı görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ, annesiyle arasının açık olduğu yönündeki iddiaları hatırlatan magazincilere sert çıktı.

2 yıldır beraber olduğu stil danışmanı Başak Dizer ile Paris’te sade bir törenle evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün Etiler’de eczane çıkışı görüntülendi. Düğüne katılamayan annesi Nurten Tatlıtuğ’un Facebook’tan “Annesinin duasını almayan mutluluğu yakalayamaz” yazısı paylaşması sorulunca sinirlenen Tatlıtuğ, “Gerekli açıklamayı zamanında yapmadık mı, daha ne konuşayım?” dedi.

ANNESİNİN PAYLAŞIMI OLAY OLMUŞTU

Annesi Nurten Tatlıtuğ, düğünden iki gün önce Facebook sayfasından "Annesinin duasını almayan mutluluğu yakalayamaz" ve "Annenden başka hiç kimse senin hayatın daha iyi olsun diye gözyaşı dökmeyecek" yazılarını paylaştı.

Annesiyle ilgili soru Kıvanç Tatlıtuğ'u kızdırdı

KIVANÇ'TAN EVLİLİK SONRASI AÇIKLAMA

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer aşkı nikah ile sonuçlandıktan sonra çift balayına gittiler. İkilinin balayı fotoğrafları gündem oluştururken Kıvanç Tatlıtuğ ünlü olduğunu unutup o fotoğrafları yayınlayan basın mensuplarına öfkelendi

 Kıvanç Tatlıtuğ ve başak Dizer evlendi ve ardından da balayına çıktılar. Balayındaki fotoğrafları çarşaf çarşaf yayınlandıktan sonra Kıvanç Tatlıtuğ jet hızıyla açıklamada bulundu. Kıvanç Tatlıtuğ'un açıklaması manşet oluşturdu.

 Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer 19 Şubat tarihinde evlenen ve o günden itibaren sürekli gündemde yerini alan ünlü çiftin son olarak balayı fotoğraflarının sosyal medyada yansımasından sonra Kıvanç Tatlıtuğ sonunda açıklama bulundu.

 Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in balayındaki fotoğrafların basına sızmasından sonra Kıvanç Tatlıtuğ bu durumdan oldukça rahatsız olduğunu dile getirdi. Kıvanç Tatlıtuğ balayı fotoğraflarından sonra tepkisini gösterdi.

Kısa süre önce nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile birlikte gittiği Hawaii tatilinin fotoğraflarının medyada çıkmasını sert sözlerle eleştirdi.

 Kıvanç Tatlıtuğ, “Ülkemin böyle karışık ve üzücü zamanlarını düşünerek, hem nikahım, hem de balayım sırf haber olmasın, gündemi meşgul etmesin diye yapabileceğim en sessiz şekilde yapmaya ve gidebileceğim en uzak yere gitmeye çalıştım. Benim ve ekran yüzü olmayan eşimin özel görüntülerini, bize saygı göstermeden özensizce tam sayfa basan magazin gazetecilik anlayışını kınıyorum” sözleriyle yapılan habere tepki gösterdi.

AYNI TEPKİYİ KENAN İMİRZALIOĞLU'DA VERDİ

Kenan İmirzalıoğlu da nişanlısı Sinem Kobal ile birlikte sürekli haberlerinin çıkmasını bu sözlerle eleştirdi:

Ünlü oyuncu, önceki gün Cihangir’de karşılaştığı habercilerin evlilik hazırlıklarıyla ilgili soruları üzerine, ilginç bir benzetme yaptı: “Açıkçası bizim durumumuz Biri Bizi Gözetliyor Evi gibi oldu. ‘Ailesi geldi, kız istedi, yüzük aldılar’ gibi haberlerden rahatsızlık duyuyorum. Sonuçta biz de bir yuva kuracağız. Bu sevgililik meselesi değil artık, aile kurmaya çabalıyoruz. Lütfen mahremiyetimize saygı gösterin. Uzaydan gelmedik, biz de bu memleketin insanıyız. Memleketin derdi başından aşkın zaten. Ülkede bunca sorun varken her gün kendi haberlerimi okumaktan hicap duyuyorum, gerçekten o zaman kendimden utanıyorum.”

KIVANÇ'IN KIZDIĞI FOTOĞRAFLAR

Annesi Nurten Tatlıtuğ'a rağmen nikah masasına oturup Başak Dizer ile evlenen Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde Hawai 'de muhteşem bir otelde balayının tadını çıkarıyor. Kıvanç Tatlıtuğ 'un balayında eşiyle olan samimi fotoğrafları gündem oluşturdu.

  Kıvanç ve Başak Tatlıtuğ çifti balayında. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bir süredir birlikte olduğu moda sitilisti Başak Dizer ile nikah masasına oturdu hemen ardından da balayına çıktılar. Balayındaki samimi fotoğraflar gündem oluşturdu.

 Evlilikleri ile gündemden düşmeyen Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ herkesden herşeyden uzak Hawai de oldukça romantik dakikalar yaşıyor. Objektiflere yansıyan karelerde Kıvanç Tatlıtuğ'un oldukça mutlu olduğu görünüyor.

 Annesi Nurten Tatlıtuğ ile aralarında soğuk savaş olan Başak Dizer eşiyle şimdi balayında hayatın tadını çıkarıyor. Kıvanç Tatlıtuğ iki senedir birlikte olduğu Başak Dizer ile evlenip balayına çıktı. Balayında romantik anlar yaşayan çiftin bazı fotoğrafları basına yansıdı bile..

 19 Şubat'ta evlenen Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıutğ çifti şimdilerde Hawai'de balayında. Sade ve şık bir düğünü ile nikah masasına oturan çiftin düğünleri olay oldu. Annenin sosyal medya hesabından paylaşımları hala gündem oluştururken çift balayında oldukça mutlu görünüyorlar.

Kıvanç Tatlıtuğ iki senedir birlikte olduğu Başak Dizer ile nikah masasına oturdu. Yakışıklı oyuncunun annesi ve eşi arasında gerilim yaşandığı iddia edildi. Tümb u iddialrın gölgesinde ünlü çift balayında romantik dakikalar yaşıyor.

Başak Dizer’le Kıvanç Tatlıtuğ iki yıllık ilişkilerini geçen hafta romantik şehir Paris’te nikah masasına taşımıştı. Çift, sadece yakın dostlarının katıldığı nikah töreninin ardından balayı için Hawaii’ye geçti.

Balayı oteli

Balayı tatilinde güneş ve denizin keyfini çıkaran ikilinin yazlık halleri objektife işte böyle yansıdı.

 Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in düğününü arka plana atan Nurten hanım'ın paylaşımları şok etkisi yarattı. Nurten Hanım iddiaya göre Başak Dizer'in daha önceden evlenip boşanması rahatsız etmiş oysa Nurten Tatlıtuğ'un da bu evliliği ikinci evliliği olduğu magazin manşetlerinde yerini aldı.

 Yılın düğünü olarak nitelendirilen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in düğününe gölge düşmeye devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Hanım ile Başak Dizer arasındaki gerilim sonunda patlak verdi. Nurten Hanım oğlunun mutluluğunu göz ardı etti ve içinde ne var ne yoksa düğün günü döktü.

 Kıvanç Tatlıtuğ uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Başak Dizer ile nikah masasına oturdu. Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ 'un düğüne katılmaması çok geçmeden de Nurten Hanım'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile aradaki gerilimi artırdı.

 Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer 19 Şubat tarihinde yurt dışında nikah masasına oturdu. Kıvanç Tatlıtuğ 'un evlenmesi günlerdir tartışmalara neden olmuştu. Annenin düğüne katılmaması olay olurken son olarak Nurten Tatlıtuğ'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar gündeme bomba gibi düştü.

'Annesinin duasını almayan mutluluğu yakalayamaz...' bu paylaşım Kıvanç Tatlıtuğ'un annesinin sosyal medya hesabından yapılmış bir paylaşım. Günlerdir konuşulan o haberi sosyal medyada yer alan o paylaşım akıllardaki soru işaretini sildi.

 Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in ilişkisi evlilikle noktalandı. Günlerdir tartışmalara neden olan o düğünden hemen sonra Kıvanç Tatlıtuğ 'un annesinin paylaşımları şok etkisi yarattı. Kıvanç Tatlıtuğ annesi Nurten Hanım düğüne gölge düşüren paylaşımlarda bulundu.

 Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer geçtiğimiz gün nikah masasına oturdu. Nikaha anne katılmadı bu durumu da sağlık problemlerine bağlamışlardı ama nikahın kıyıldı dakikalarda Nurten hanımın paylaşımları şok etti. Başak'ın istenmeyen gelin olduğuna dair paylaşımlar çok konuşuldu.

 Kıvanç Tatlıtuğ bir süredir birlikte olduğu Başak Dizer ile nikah masasına oturdu. Başak Dizer daha önce evlenmiş ve boşanmış olduğundan dolayı anne Nurten Tatlıtuğ ile anlaşamadıkları iddia edildi. Nurten Hanım'ın nikaha katılamaması da bu durumu güçlendirdi. Nurten Hanım'ın sosyal medya hesabından yapmışı olduğu paylaşımlar şok etkisi yarattı.

Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün stil danışmanı aşkı Başak Dizer'le Paris'te evlendi. Ünlü oyuncunun, nikahına annesi Nurten Tatlıtuğ'un katılmaması da çok konuşuldu.

Nurten Hanım'ın oğlundan 3 yaş büyük olan ve daha önce başından bir evlilik geçmiş Dizer'i istemediği için Paris'e gitmediği iddia edildi. Anne Tatlıtuğ,"Sağlık sorunlarım nedeniyle nikaha katılamadım" açıklaması yapsa da düğünden birkaç gün önce Facebook'tan yaptığı paylaşımlar tam aksini gösteriyordu. Nurten Tatlıtuğ, Facebook'ta düğünden 2 gün önce "Annesinin duasını almayan mutluluğu yakalayamaz" ve"Annenden başka hiç kimse senin hayatın daha iyi olsun diye gözyaşı dökmeyecek" yazılarını paylaştı.

Sağlık sorunları nedeniyle en mutlu gününde oğlunun yanında olamayan Nurten Tatlıtuğ, Kıvanç Tatlıtuğ'un evlendiğini ancak telefonla yapılan 3G bağlantısı ile görebildi. Anne Tatlıtuğ'un düğünden önce ve sonra facebook'ta yaptığı paylaşımlar ise oldukça manidardı.

TEBRİK MESAJI YOK

Düğünden 1 gün önce kaktüsü andıran ve kayınvalide koltuğu esprisi yapılan bir kanepenin fotoğrafını paylaşan anne Tatlıtuğ, yine aynı gün profilinde şu cümleyle başlayan manidar bir yazı yayınladı: "Doğru eş, uzun zaman flört ettiğin kişi değildir." Nurten Tatlıtuğ, aktif bir şekilde kullandığı Facebook hesabından oğlunun düğünüyle ilgili tek bir tebrik mesajı dahi yayınlamadı. Anne Tatlıtuğ, Kıvanç Tatlıtuğ'un evlendiği saatlerde ise şu cümleleri paylaşarak tepkisini bir kez daha gösterdi: "Unutmayın, bu dünyada sırtınızı her zaman dayayabileceğiniz tek şey ailenizdir."

BÖYLE EVLENDİ

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in düğün fotoğrafları. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer dün yurt dışında gerçekleşen sade ve şık bir düğün ile evlendi. Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un düğününe kimler katıldı? Düğünden fotoğraflar yayınlandı mı? Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ stilist sevgilisi Başak Dizer'le Paris'te evlendi. Anne Nurten Tatlıtuğ, rahatsızlığı nedeniyle düğüne 3G ile katıldı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in düğün töreni Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde gerçekleşti

Genç kızların gönlünde taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ ve aynı projede tanışıp aşk yaşamaya başladığı Başak Dizer ile dünya evine girdi. Bir süredir Başak Dizer'le aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde evlendi. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı bir törenle dünyaevine giren çifti arkadaşları tebrik etti.

Sevgililer Günü'nde evlenecekleri iddia ediliyordu ancak nikah tarihinin 19 Şubat olarak belirlediği ortaya çıktı. Tören, Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde gerçekleşti. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin düğününe katılan 40 kişilik grup, 18 Şubat'da Paris'e uçmuştu. Ekipte Kıvanç Tatlıtuğ'un abisi Cem Tatlıtuğ, küçük kardeş Tugay Tatlıtuğ ve eşi, yakın dostları Kıvanç Kasabalı ile eşi Sedef Avcı ile arkadaşı Gökhan Uyan vardı. Anne Nurten Tatlıtuğ, sağlık sorunları nedeniyle Paris'te gerçekleşen düğüne katılamadı. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ, annesine nikah anını 3G sistemiyle canlı olarak izletti.

Kıvanç Tatlıtuğ Düğün Fotoğrafları

Kıvanç Tatlıtuğ Düğün Fotoğrafları

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer bugün akşam nikah masasına oturuyor. Yakışıklı oyuncunun düğününe katılmak üzere abileri ve kardeşlerinin yanı sıra yakın arkadaşları Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı'da gitti. Kıvanç Tatlıtuğ yaşanan bu kötü günlerde ve annesinin de katılamadığı nikah herşeye rağmen imza atacaklar. Ankara'da yaşanan terör saldırısı, Diyarbakır'daki terör saldırısı derken Türkiye büyük bir kaostan geçerken Kıvanç Tatlıtuğ bugün herşeye rağmen nikah masasına oturuyor. Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyada tepkiler aldı. Bunca zaman beklediniz biraz daha bekleseydin keşke diyen takipçiler büyük tepki verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ damat traşı oldu! Bir süredir aşk yaşadığı Başak Dizer ile bu akşam Paris’te gerçekleşecek olan düğün töreninde nikah masasına oturacak olan Kıvanç Tatlıtuğ, son hazırlıkları tamamlamak için Salı günü Paris'e gitti. Tatlıtuğ’un havalimanında -damat tıraşı- dikkatlerden kaçmadı.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, stilist sevgilisi Başak Dizer ile bu akşam evleniyor. Paris'te gerçekleşecek olan törene, çiftin aileleri ve yakın dostları olmak üzere toplam 50 davetli katılacak. Tatlıtuğ ve Dizer geçtiğimiz Salı günü düğün ile ilgili son hazırlıkları tamamlamak için Paris'e gittiler. Törene katılacak olan 50 davetli ise Paris'e dün gitti.

Dünya evine girmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, havaalanında kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı. Tatlıtuğ'un, damat traşını gitmeden önce Türkiye'de yaptırdığı görüldü.

Bu akşam evlenecek olan Tatlıtuğ ve Dizer çifti, Tatlıtuğ'un Bebek'te Ayşe Sultan Korusu'nda aldığı yeni evde oturacaklar.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 yılında Adana'da dünyaya geldi. Babası Bosna-Hersek kökenli Adana'lı, annesi ise Edirne'lidir. 2002 yılında Best Model of Turkey, sonrasında Best Model of The World seçildi. 2005 yılında oyunculuğa adımını attı ve Gümüş dizisinde Mehmet karakterini canlandırdı. Bir çok dizide ve filmde rol aldı.

ANNESİ KATILAMIYOR..

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Kıvanç Tatlıtuğ daha önce evlenmiş ve boşanmış Başak Dizer ile nikah masasına oturacak. 19 Şubat'ta evlenmeyi düşünen çiftin nikahına Kıvanç'ın annesi katılamayacak. Bu durum akıllara Başak istenmeyen gelin mi dedirtti.

 Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bir süredir birlikte olduğu Başak Dizer ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Herkesin merak ile beklediği o nikahta şok gelişme yaşanıyor. Kıvanç Tatlıtuğ 'un annesi nikaha katılamıyor.

 En son Kurt Seyit ve Şura isimli dizi ile ekranlara gelen Kıvanç Tatlıtuğ sık sık magazin manşetlerinde yerini aldı. Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer ile yaşadığı büyük aşkı nikah masasına taşıyor. Kıvanç Tatlıtuğ annesinin katılmadığı düğün ile evleniyor.

 Kıvanç Tatlıtuğ sayılı günlerde sonra ilk kez nikah masasına oturuyor. Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi ile evlenecek olan Kıvanç Tatlıtuğ'un nikahına canından çok sevdiği Nurten Tatlıtuğ katılamayacak. Nurten Tatlıtuğ sonunda konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve bunun doğru olduğunu söyledi.

 Başak Dizer ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ 'un annesi nikaha katılamayacak. Kıvanç Tatlıtuğ 19 Şubat'ta daha önce evlenmiş ve boşanmış sevgilisyle evleniyor.

Türkiye'nin en yakışıklı isimlerinden Kıvanç Tatlıtuğ bir süredir ilişkisi olan Başak Dizer ile 19 Şubat'ta evlenmeyi planlıyor. Genç kızların yakışıklısına en büyük tepki ise annesinden geldi. Nurten Tatlıtuğ oğlunun nikahına gelmeyeceğini açıkladı. İşte detaylar...

Nurten Tatlıtuğ, oğlu Kıvanç Tatlıtuğ'un nikah törenine neden katılamayacağını anlattı.

Hürriyet'ten Zelal Özalp'in haberine göre oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer 19 Şubat'ta nikah masasına oturacak. Yakışıklı oyuncunun annesi Nurten Tatlıtuğ ise oğlunun Paris'te gerçekleşecek olan nikah törenine katılamayacak.

Anne Tatlıtuğ'un Başak Dizer'i istemediği için nikaha gitmeyeceği iddia edildi.

Nurten Tatlıtuğ ise çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Oğlum Kıvanç’ın aylar öncesinden tarihinin netleştiği nikahına son günlerde yaşadığım sağlık sorunlarım nedeniyle katılamıyorum. Onun bu mutlu sürecinin aslı olmayan haberlerle yıpratılmaya çalışıldığını her gün çıkan haberlerde görüyor ve bir anne olarak çok üzülüyorum. Hele ki ülkemizde her gün sayısız ölüm haberleri alıp moral bozukluğu yaşadığımız bugünlerde bu konunun gündem olması beni 2 kat daha fazla üzüyor. Sizlerden ricam lütfen bu olumsuz yorumlara bir son vermeniz ve yeni evlenecek çifte bizler gibi mutluluklar dilemeniz..."

KIVANÇ'IN ELÇİN SANGU İSTEĞİ

Güzelliği ile göz kamaştıran Elçin Sangu Kiralık Aşk ile son zamanların en gözde oyuncusu oldu. En son Kurt Seyit ve Şura 'da ekranlarda boy gösteren Kıvanç Tatlıtuğ'un da dikkatini çeken Elçin Sangu paylaşılamayan güzel oyuncu. Kıvanç Tatlıtuğ titizlik ile çalıştığı yeni dizisi için Elçin Sangu'yu istediği konuşuluyor.

 Kurt Seyit ve Şura isimli dizi ile istediği başarıyı sağlayamayan Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizi hazırlığına girdi. Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizi için güzel oyuncu Elçin Sangu'yu istedi. Elçin Sangu şu sıralar reyting rekoru kıran Kiralık Aşk dizisinde rol almakta.

 Başak Dizer ile nikah masasına oturmaya hazırlanan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ kısa süre sonra yeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor Kıvanç Tatlıtuğ kendine partner arıyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un hedefi Kiralık Aşk 'ın güzeli Elçin Sangu oldu

 Kiralık Aşk dizisinin güzel oyuncusu Elçin Sangu hakkında şok bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi için partnerini kendi seçmek istedi. Kıvanç Tatlıtuğ'un hedefindeki isim Kiralık Aşk ile ekranlarda boy gösteren Elçin Sangu oldu. Elçin Sangu Kiralık Aşk'tan ayrılacak mı merak ile bekleniyor.

 Uzatmalı sevgilisi Başak Dizer ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi için titizlikle çalışmaya başladı. Yeni partneri için Elçin Sangu'nun olmasını isteyen Kıvanç Tatlıtuğ'un bu isteği Başak Dizer'i rahatsız edecek mi merak ile bekleniyor.

 Kıvanç TAtlıtuğ yeni dizisinde partnerini kendi seçmek istedi. Yakışıklı oyuncu son zamanlarda yıldızı hızla parlayan Elçin Sangu ile aynı dizide oynamak istiyor. Elçin Sangu ise Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterine hayat veriyor. Eğer güzel oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile biraraya gelirse Kiralık Aşk dizisinden ayrılacak mı merak ediliyor.

 Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı hızla parlayan Elçin Sangu iddiaya göre Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinde oynaması için Kıvanç 'ın özel isteğinin olduğu söyleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ 'un illa da Elçin Sangu olmasını istemesi akıllarda soru işareti bırakırken bu duruma evlenmeye hazırlandığı sevgilisi Başak Dizer ne diyecek merak ile bekleniyor.

En son Kurt Seyit ve Şura isimli dizi ile ekranlara gelen ve istediği başarıyı sağlayamayan Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir dizi hazırlığında. Kıvanç Tatlıtuğ bu dizi için oldukça titiz çalıştığı söylenirken özellikle dizide Elçin Sangu'nun olmasını istemesi oldukça şaşırtıcıydı.

Kıvanç Tatlıtuğ, iki yıl aradan sonra yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun yeni dizisinde partneri olarak “Kiralık Aşk”ta rol alan Elçin Sangu’yu istediği konuşuluyor.

Son olarak “Kurt Seyit ve Şura”da rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, ekrana dönüyor. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, dizide Tatlıtuğ’un partneri olarak ismi geçenler arasında ise Cansu Dere ve Elçin Sangu bulunuyor.

Ünlü oyuncunun tercihinin ise Elçin Sangu olduğu konuşuluyor. “Kiralık Aşk”ta rol alan Sangu’nun Tatlıtuğ’un bağlı olduğu Gaye Sökmen Ajans’a geçmesi de bu iddiaları kuvvetlendiriyor.

“KİRALIK AŞK”TAN AYRILACAK

Yeni sezonda ekrana gelecek yeni dizinin senaryosu ise Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat imzası taşıyor. Tatlıtuğ’la birlikte rol almak için sezon sonunda “Kiralık Aşk” dizisinden ayrılacağı da iddia edilen Sangu, verdiği bir röportajda ünlü oyuncuya övgüler yağdırmıştı.

Ünlü oyuncu, “Kurt Seyit ve Şura”da beraber kamera karşısına geçtiği Tatlıtuğ için “Göründüğünün aksine çok iyi ve mütevazı bir insanmış” açıklamasını yapmıştı.

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Gümüş ve Aşk-ı Memnu dizileri ile yıldızı parlayan dizi ve sinema oyuncusu. Profesyonel basketbol oyunculuğu ve mankenlik de yapmıştır.

 Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 tarihinde, beş çocuklu ailenin bir ferdi olarak Adana'da doğdu. Ortaöğrenimini Yenice Özel Çağ Lisesi'nde tamamladıktan sonra Pastane işleten babası Erdem Tatlıtuğ’un geçirdiği ciddi bir kalp ameliyatından sonra ailesi ile birlikte 1997 yılında İstanbul'a yerleşti. İstanbul Kalamış Lisesi'nden mezun oldu. Annesinin adı Nurten’dir.

Aktörlük ve mankenlik yapmadan önce uzun süre basketbol ile uğraştı. Adana'da Fiskobirlik, Çukurova ve Tarsus Amerikan klüplerinde başladığı amatör basketbol kariyerini İstanbul'a yerleştikten sonra profesyonel seviyeye taşıdı. Ülkerspor ile (2 yıl) başlayan birinci lig macerası, Beşiktaş (1 yıl) ve Fenerbahçe (1yıl) basketbol klüplerinde devam etti; fakat tekrar geri döndüğü Beşiktaş ile beraber antreman çalışmaları yaptığı sırada sakatlanarak basketbol hayatını noktalamak zorunda kaldı.

Annesinin teşvikleriyle başladığı mankenlik kariyeri, iki yıl kadar sürdü. Mankenlik ajanslarıyla çalışan profesyonel bir manken olan Tatlıtuğ, 2002 yılında düzenlenen Best Model yarışmasını kazanarak Türkiye birincisi oldu ve Best Model of the World'e katılmaya hak kazandı.

2002 yılında katıldığı Best Model of the World yarışmasını kazanmasıyla beraber uluslararası arenada kendini gösterme fırsatı yakalayan Tatlıtuğ, Success Ajans'ın teklifini kabul ederek modellik yapmak üzere Paris'e yerleşti ve orada 1.5 yıl yaşadı. 2002 yılında, Kainat Güzeli Azra Akın ile tanıştı ve çiftin ilişkisi 2008 yılına kadar devam etti. 2011 yılında barışan çift 2013 şubatında yine ayrıldıktan sonra tekrar 2013 martında barıştılar ama bu sefer evlilik kararı aldıklarını duyurdular.

2005 yılında, Gümüş adlı dizide Songül Öden ile beraber başrolleri paylaştı. Gümüş, Türkiye ve Arap ülkelerinde çok popüler hale gelince bazı ülkelerde "genel ahlaka aykırı" olduğu gerekçesiyle yayınının durdurulması gündeme geldi fakat bu durum hiç gerçekleşmedi.

2007 yılında Gümüş'ün bitmesinin ardında Menekşe ile Halil dizisinde ve Amerikalılar Karadenizde 2 adlı filmde rol aldı. 2008 yılında, başrollerini Beren Saat ile beraber paylaştığı ve Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisine başladı. Bu dizide canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri, Tatlıtuğ'a Altın Kelebek Ödülleri'nde "En iyi erkek oyuncu" ödülünü kazandırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan'dan bir süre oyunculuk dersleri almıştır.

2009 yılında, kendisinden 13 yaş büyük olan Meltem Cumbul ile bir ilişki yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, bu ilişkiyi ağustos ayında noktaladı.

2010 yılında “Ezel” dizisinde, dizinin bitmesine doğru kadroya katıldı ve “Sekiz” adlı yan karakteri canlandırdı. Bunun dışında birkaç reklam filminde de yer aldı.

2013 yılında yayına giren Yılmaz Erdoğan'ın çektiği “Kelebeğin Rüyası” adlı filmde yer almıştır. Kıvanç Tatlıtuğ, veremli bir genci canlandırmak için 20 kilo verdiği filmde Yılmaz Erdoğan da o dönem iki şairin hocalığını yapan ünlü şair Behçet Necatigil'i canlandırdı.

2013 yılının mart ayında Kıvanç Tatlıtuğ ve İlker Ayrık Akbank reklam filminde rol aldılar.

Ailesine çok düşkün olan Kıvanç Tatlıtuğ, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde 2014'ün Şubat ayında Star Tv'de oynamaya başlayan, Nermin Bezmen’in romanından uyarlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizi film Hilal Saral yönetmenliğinde çekimlerine Kocaeli-Kartepe’de 2013 aralık ayında başladı.

Kıvanç Tatlıtuğ, 19 Şubat 2016 tarihinde stil danışmanı Başak Dizer ile Paris’te evlendi.

Ödülleri :

2009 - 36.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu (Dram) (Aşk-ı Memnu)

2012 - 39.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu (Dram) (Kuzey Güney 1. Sezon)

2013 - Yılın Yıldızları, En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu (Kuzey Güney)

2014 - 46. Siyad Türk Sineması Ödülleri ,En iyi erkek oyuncu (Kelebeğin Rüyası)

Film ve Diziler :

2007 - Amerikalılar Karadeniz´de 2 (Muzaffer) (Sinema Filmi)

2005 - Gümüş (Mehmet Sadoglu) (TV Dizisi)

2008 - 2009 - Aşk-ı Memnu (Behlül Haznedar) (TV Dizisi)

2008 - Menekşe ile Halil (Halil Tuğlu)(TV Dizisi)

2010 - Ezel (Sekiz/Ramiz)(TV Dizisi)

2010 - Oyuncak Hikayesi 3 (Seslendirme)

2011 - 2012 - Kuzey Güney (Kuzey) (TV Dizisi)

2013 - Kelebeğin Rüyası (Muzaffer Tayyip Uslu)(TV Dizisi)

2014 - Kurt Seyit ve Şura (Kurt Seyit)(TV Dizisi)

2016 - Siyah Beyaz (TV Dizisi)

ELÇİN SANGU KİMDİR?

“Sevdam Alabora” dizisinde Zeynep karakterini canlandırdı.

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 tarihinde İzmir‘de ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Çerkes kökenlidir. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra bir yıl kadar özel bir tiyatroda oynadı. 2006 yılında da Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü burslu bir şekilde kazandı. Fakat okulu yarım bıraktı.

 Sanat danışmanlığını Haldun Dormen'in yaptığı “Sahne tozu” tiyatrosunda eğitimler aldı.

Sadece tasarımcı ürünlerinin satıldığı bir e-butik olan ikonogami.com’a ortak oldu.

İzmir’de tiyatro yaparken tesadüf eseri kendisini bir anda 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde önemli bir rolde buldu. Oyunculuğa ilk kez ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinde başladı, Aşk Kaç Beden Giyer? Dizisi ile devam etti.

2014 yılında başlayan Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kurt Seyit Şura adlı dizide Güzide karakterini canlandırdı.

İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

2015 yılında “Sevdam Alabora” adlı dizide Kadir Doğulu, Mustafa Avkıran ve İlker Kızmaz ile başrolü paylaştı. Yönetmenliğini Aydın Bulut’un üstlendiği dizide; Kadir Doğulu, Elçin Sangu, Mustafa Avkıran, İlker Kızmaz, Aydan Burhan ve Başak Parlak gibi ünlü ve başarılı oyuncular rol alıyor.

Elçin Sangu, 19 Haziran 2015 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan ve baş rollerini Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen ile paylaştığı "Kiralık Aşk" adlı dizide Defne Topal karakterini canlandırdı.

Filmleri ve Dizileri :

2015 - Kiralık Aşk (Defne) (TV Dizisi)

2015 - Sevdam Alabora (Zeynep) (TV Dizisi)

2014 - Kurt Seyit ve Şura (Güzide) (TV Dizisi)

2013 - Bir Aşk Hikayesi (Eda Çağlar) (TV Dizisi)

2012 - Hiç (Gonca) (Sinema filmi)

2012 - Aşk Kaç Beden Giyer? (Nehir) (TV Dizisi)

2011 - Öyle Bir Geçer Zaman ki (2.sezon) (Jale) (TV Dizisi)

Kaynak: ankara meydanı

Kaynak: Diyarbakır Söz