Yalı Çapkını 63. bölüm fragmanı yayınlandı! Seyran ile Ferit yeniden birlikte mi?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını geçtiğimiz hafta bomba gibi bir bölümle ekrana geldi. Seyran ve Ferit'in yeniden barıştığı, Halis Korhan'ın Hattuç'a yüzük taktığı, Orhan Korhan'ın hapisten çıkıp eşi Gülgün'ün kıymetini anladığı bir bölümü seyreden dizi hayranları 63. bölümde neler olacağını büyük bir heyecanla bekliyor. Peki, Yalı Çapkını 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Pelin neler yapacak?

Yalı Çapkını 63. bölüm fragmanı yayınlandı!  Seyran ile Ferit yeniden birlikte mi?

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın 63. fragmanı yayınlandı. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı "Yalı Çapkını"nın yeni tanıtımda; Halis ile Hatice'nin evlilik kararını duyurması ve Seyran'la barışan Ferit'in eşine "Nefesini kesen bir kocan var" demesi dikkat çekti. Yalı Çapkını yeni bölümüyle 22 Mart akşamı Star'da...

Yalı Çapkını 63. bölüm fragmanı dizi hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Dizi hayranlarını yeniden diziye bağlayan, düşen reytinglerin bir anda toparlandığı Yalı Çapkını'nda Seyran niçin nişanlanmak zorunda kaldığını anlattı.

Seyran'ın yaptığı fedakarlık herkesi çok etkiledi. En çok da Ferit'i. İkili birbirlerinin eteklerindeki taşları döktü ve yeniden beraber olmaya başladı. Öte yandan Serter tarafından tutulan Pelin'in neler yapacağı, bu mutluluğa yeniden gölge düşürüp düşürmeyeceği merak konusu oldu.

YALI ÇAPKINI 63. FRAGMANI ÇIKTI MI?

Ferit ve Seyran'ın mutluluklarını ilan edeceği bölüm 63. bölüm fragmanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 62. bölümün son sahnesinde Ferit, Seyran'a bir daha gitmeyeceğini, hep burada yaşayacağını sorarken, Seyran'dan da "Evet" yanıtı gelmişti. Birbirlerine bir kez daha kavuşan ikilinin neler yaşayacağı büyük bir merakla bekleniyor.

YALI ÇAPKINI 62. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Orhan'ın hapisten çıkışı herkesi çok mutlu eder fakat Suna ile Kaya'nın boşanacaklarını söylemesi tüm moralleri bozdu.

Kaya'nın Suna'ya el kaldırması evde infial yaratırken, duruma çok öfkelenen Ferit onu durdurdu.

Kaya'nın Suna'ya el kaldırdığı haberi Seyran ve Kazım'ı çok öfkelendirdi ve soluğu Korhan'ların evinde aldılar ancak Suna'dan hiç beklemedikleri bir tepki gördüler.

Kazım'ın yaptığı zorbalıklara dur demeye karar veren Ferit, her şeyi göze alarak Seyran'ı Kazım'dan çekip aldı.

İkili arasında şefkatli ve sevgi dolu bir an yaşanırken, Seyran niçin nişanlanmak zorunda kaldığını anlattı.

Seyran'ın yaptığı fedakarlık herkesi çok etkiledi. Kont Ziya'nın da yardımıyla Ökkeş etkisiz hale getirildi.

Halis Ağa ve Hattuç arasında sürpriz bir gelişme yaşanırken, zor günleri geride bırakmak isteyen Ferit, Seyran'ı yeni bir başlangıç yapmak için ikna etmeye çalıştı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz