Yok artık! Neslihan Atagül'ün kanunu yokmuş

Yaprak Dökümü dizisiyle Deniz rolünde karşımıza çıkmıştı. Sonrasında ise Hayat Devam Ediyor’da Şirin ve Fatih Harbiye’de de Neriman rolleriyle büyük nam salmıştı. Genç yaşında yüzüne bakmaya doyulmayan güzelliğiyle parmak ısırtan, kıskandıran Neslihan Atagül, aynı zamanda Kadir Doğulu’nun da sevgilisi. Neslihan Atagül rolü gereği soyunabileceğini söylerken, Kadir Doğulu ile ayrılmadıklarını da belirtti.

Yok artık! Neslihan Atagül'ün kanunu yokmuş

EMRE ATEŞ

>Neslihan Atagül, hakikaten güzelliği ve tatlılığıyla göz kamaştıran genç ve ünlü oyuncu. 2006 yılında Yaprak Dökümü dizisiyle çıkmıştı karşımıza. Hayat Devam Ediyor ve Fatih Harbiye dizilerinde büyük sükse yapmış ve ekranların aranan yüzü konumuna gelmeyi başarmıştı. Kadir Doğulu’nun da gönlünü kazanmayı başarmış genç ve güzel oyuncu.

>İşte Neslihan Atagül bir AVM’de objektiflere yakalanmış ve gazetecilerin sordukları sorulara da gayet mütevazı tavrıyla cevap vermiş.

>SOYUNURUM, NİYE SOYUNMAYAYIM

>Ünlü ve güzel oyuncuya “Türkan Şoray kurallarınız var mı?” sorusu soruldu. Atagül ise “Eğer değecek bir proje olursa neden soyunmayayım tabii ki soyunurum” diye cevap verdi.

>Atagül devamla; "Senaryo gerçekten de eğer iyi olursa ve soyunmak gerekiyorsa tabii ki de soyunurum. Ama değecek bir proje olması gerekir. Soyunmak için soyunmam. O zaman kural tanımam, çünkü ben oyuncuyum. Aslında şöyle de bir durum var. >Ülkemiz çok da ileriye gitmiyor bu konuda. Anlatabiliyor muyum! Televizyonda bir sürü şeyler sansürleniyor. Çekilse bile bazı şeyler zaten yayınlanmıyor. Öyle de bir sıkıntımız var. O konulara girersek çıkamayız" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz