Arınç: Kurtulmuş'un katkı yapacağına inanıyorum

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'a yapılan "AK Parti'ye katılın" davetiyle ilgili olarak, "O ve arkadaşlarının AK Parti'de bulunma, siyaset yapma imkanları olursa katkı yapacaklarına inanıyorum" dedi.

Arınç: Kurtulmuş'un katkı yapacağına inanıyorum

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ekonomi Muhabirleri Derneği yöneticilerini kabulünde Başbakan Erdoğan'ın HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'a yaptığı "AK Parti'ye katılın" davetini değerlendirdi. Arınç, HAS Parti'nin AK Parti'ye katılmasının ülke siyasetine katkı sağlayacağını belirterek, "Numan Beyi tanıyorum, fevkalede iyi yetişmiş, müspet birikimli bir arkadaşımızdır" dedi. "Ülkemiz için faydalı siyaset yapacaklarına inanıyorum" diyen Arınç, Başbakan Erdoğan'ı da bu davetinden dolayı kutladığını söyledi.

KURTULMUŞ VE ARKADAŞLARININ KATKISI OLUR

Numan Kurtulmuş için, "O ve arkadaşlarının AK Parti'de bulunma, siyaset yapma imkanları olursa katkı yapacaklarına inanıyorum" diyen Bülent Arınç, Saadet Partisi'ne de yine bir teklif yapılıp-yapılmayacağı yönündeki bir soruya da cevap verdi. Arınç, Saadet Partisi için, "Onlara yönelik bir niyet belirtmenin doğru olmayacağına inanıyorum" diyerek, "Bugün için sadece HAS Parti ile yürütülen temasın olumlu olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

İHA

Kaynak: Diyarbakır Söz