Barış annelerin omuzundadır!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Eronat “Barış annelerin omzunda yükselecek” dedi.

Barış annelerin omuzundadır!

Diyarbakır Milletvekili Adayı Oya Eronat, Merkez Bağlar ilçesi Gürsel Caddesi, Kaynartepe ve Şeyh Şamil mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu. Ev ziyaretlerinde yoğun ilgi gören Oya Eronat, vatandaşlara çözüm sürecini ve AK Parti’nin icraatlarını anlattı.

BARIŞ ANNELERİN OMUZUNDA

Siyasete girme amacının çözüm süreci olduğunu belirten Eronat, “Dağdakilerinin de askerlerin de ölmesini istemiyoruz, Birileri rant peşindedir. AK Parti Hükümetimiz ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gayesi barışı getirmektir. Çocuklarımız artık ölmesin. Annelerimizin yüreği yanmasın. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ‘Baldıran zehiri içsek de çözüm sürecini sonlandıracağız demişti. Bu yüzden süreç kararlılıkla sürüyor. Bizim tek gayemiz, çözüm sürecini sonlandırarak, dağda olan çocukları annelerine kavuşturmaktır. Dinimizde kan gütmek caiz değildir. Barış annelerin omzunda yükselecektir” dedi.

MÜCİZE İŞLERE İMZA ATTIK

Eronat, şöyle dedi, “AK Parti mucize denilecek işlere imza attı. Devrim niteliğinde adımlar attı. Seçimler yaklaştıkça meydanlar ısınıyor. Meydanları AK Parti ısıtıyor. Çok yoğun bir şekilde halka hizmet konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz Doğu’da farklı, batıda farklı siyaset yapmıyoruz, Türkiye’nin her tarafında aynı siyaseti yapıyoruz. 7 Haziran’da bütün halk oylarına sahip çıkarak, AK Parti’yi iktidara getirecektir”

Kaynak: Diyarbakır Söz