Bayrağı yere düşürtmedi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayında fırtına nedeniyle üzerine düşmek üzere olan bayrağı yere düşmeden tuttu. Soylu’nun bu hamlesi, sosyal medya da yankı buldu.

Bayrağı yere düşürtmedi!

Uzay Haber Televizyon Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur’un da gazeteci olarak katılım gösterdiği Anadolu Soruyor programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayın esnasında çıkan fırtınanın azizliğine uğradı. Soylu, üzerine düyen bayrağı ani bir refleksle tutarak, yere düşmesini engelledi.

BAYRAĞI YERE DÜŞÜRTMEDİ

Önceki akşam Diyarbakır’ın tarihi Sur ilçesindeki İç Kale Bahçesinde, Anadolu Yayıncılar Birliği’nin hazırladığı “Anadolu Soruyor” proğramının konuğu içişleri Bakanı Süleyman Soylu idi. Uzay Haber Televizyonu ve Diyarbakır Söz Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Ömer Büyüktimur’un da katıldığı programda Bakan Soylu, Sosyal Medya yasasıyla ilgili soruya yanıt verirken, rüzgarın etkisiyle Türk Bayrağı’nın firması üzerine düştü.

RÜZGARIN ETKİSİYLE

Ani bir reflekse üzerine ve yere düşmek üzere olan Bayrağı tutup, düzeltti. Rüzgarın azizliğine uğrayan bakan Soylu, cümlesine kaldığı yerden devam etti. Canlı yayında yaşanan olay, sosyal medyada büyük yankı bulurken, “Bakan Soylu Bayrağı düşürtmedi”

Kaynak: Diyarbakır Söz