Bülent Arınç, şampiyonu kutladı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, zorlu Fenerbahçe maçından bir puan çıkartarak Spor Toto Süper Lig Şampiyonu olan Galatasaray'ı tebrik etti.

Bülent Arınç, şampiyonu kutladı

Arınç, "Ben de Galatasaray kulübünü yürekten kutluyorum ve darısı Beşiktaş'ın başına diyorum." dedi.

Bülent Arınç, seçim bölgesi Bursa'da, valililk tarafından düzenlenen kahvaltıda daire müdürleri ve bürokratlarla buluştu. Kahvaltı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arınç, Anneler Günü'nü kutladı. Anne olanları, anne olacak olanların günlerini kutladığını belirten Arınç, "Onlara sağlık ve mutluluklar diliyorum. Annelik çok güzel bir duygu. Ölenlerimize rahmet diliyorum. Hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Annelerimizi, en azından uluslararası bir gün dolayısıyla anmış olmak, hatırlamış olmak hepimiz için çok önemli ama biliyorum ki bizler Bursa'da yaşayan herkes annelerini her gün severek hatırlıyor, onlara minnetlerini şükranlarını ifade ediyor." diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray'ı da kutlayan Arınç, şunları kaydetti: "Dün akşam zorlu bir maç oldu. Biz de bazı arkadaşlarımızla takip etmiştik. Sonunda Galatasaray'ın şampiyonluğu ortaya çıktı. Galatasaray Kulübü'nü tebrik ediyorum. Çok zorlu bir dönem oldu görebildiğim kadarıyla. Bütün kulüpler neredeyse 3 günde bir maç yopmak zorunda kaldı. Farklı bir statü bu sene uygulandı. Ama bu bir yarıştır, daha dayanıklı olan belki daha şanslı olan ipi göğüslemiş oldu. İçlerinizde üzülenlerin olduğunu biliyorum, sevinenler de mutlaka vardır ama spor böyle bir şey. Sonunda mutlak bir birincisi, şampiyonu olacak. Ben de Galatasaray Kulübü'nü yürekten kutluyorum ve darısı Beşiktaş'ın başına diyorum."

 

HEP GÖNLÜME DOĞAN İŞLER YAPARIM

Kendisine, dünkü maçla ilgili daha önce skor sorulduğunu hatırlatan Başbakan Yardımcısı Arınç, şunları söyledi: "Bana, 'Galatasaray-Fenerbahçe maçının galibi kim olur? Kazanan kim olur' diye sorduklarında, doğrusu istatistiklere bakarak kulüplerin puanlarına bakarak bir şey düşünmedim ama gönlüme doğmuştu. Gönlüme doğanı da ifade ettim. Gönlüme doğanı da Allah kısmet etti. Evet, bazen işte böyle gönlüme doğan işler yaparım. Sonunda da güzel neticeler olabiliyor."

Bursaspor'un da Spor Toto Avrupa Final Frubu'nu lider bitirdiğini hatırlatan Arınç, "Bursaspor'un çok büyük başarıları var. Dün istanbul'da yaptığı maçta 4-0'lık galibiyet gerçekten muhteşem bir galibiyettir. O da Avrupa liglerine katılma hakkını elde etmiş oldu. Çarşamba günü de Ankara'da çok önemli bir maç oynanacak. Arkadaşlarla birlikte inşalah fırsat bulacağız. Bursaspor'un Ankara'daki maçını da takip etme fırsatı bulacağız." dedi.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz