DEM Parti: İmamoğlu sayemizde kazandı, kayyımlar atanırken tek açıklama yapmadı

DEM Parti İstanbul Adayı Meral Danış Beştaş, Kürtlerin bir politik özne olarak değerlendirilmediklerini, "hangi partiye kazandırır" tartışmasının sığ bir yaklaşım olduğunu belirtti.

DEM Parti: İmamoğlu sayemizde kazandı, kayyımlar atanırken tek açıklama yapmadı

DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Meral Danış Beştaş, CHP'nin karşısına aday çıkartmaları konusundaki eleştirileri değerlendirdi, "2019'da İmamoğlu sayemizde kazandı ama 50 belediyemize kayyım atanınca tek açıklama yapmadı" diye konuştu.

KÜRTLERİN OYLARI

Diğer partilerin DEM Parti'yi bir özne olarak görmediğini ve politikaları ile ilgilenmediğini belirten Beştaş, "Şu anda bütün tartışmalar 'Kürtlerin oyu kime kazandırır, kime kaybettirir?' gibi çok sığ bir yere indirgenmiş durumda." dedi.

BAŞAK DEMİRTAŞ

Başak Demirtaş'ın adaylıkla ilgili düşüncesinin Selahattin Demirtaş tarafından Partiye iletildiğini söyleyen Beştaş, Partiye zarar verenin Başak Demirtaş'ın açıklaması değil, bunun üzerine yapılan tartışmalar olduğunu kaydetti. Şu ana kadar iktidar ile hiç bir görüşmelerinin olmadığını belirten Beştaş, 31 Mart'tan sonra uygun ortam olursa bir görüşme olabileceğini de ifade etti.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler