IQ seviyesi düşük

Siyasetçi Atan Tan, İBB’ye “terör” teftişini değerlendirdi: “IQ seviyesi düşük ve AK Parti’ye zarar veren bir operasyon”

IQ seviyesi düşük

İçişleri Bakanlığı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik başlattığı “terör” teftişini Medyascope yayınında değerlendiren siyasetçi Altan Tan, “IQ seviyesi düşük ve AK Parti’ye zarar veren bir operasyon” dedi. İktidarın ne yapmak istediğini ve ne yaptığını kendisinin de bilmediğini söyleyen Tan, “İstanbul seçimleri ortadadır. Kaş yapayım derken göz çıkardılar. Meşru bir şekilde seçilen bir başkanı ideolojik yönde köşeye sıkıştırmak istiyorlar, bu tutmaz” diye konuştu.

“BU GEÇMİŞTE DE DENENDİ AMA TUTMADI”

Bir dernek üzerinden İBB’ye “terör” teftişi başlatılarak, Ekrem İmamoğlu ve CHP’nin, HDP ve PKK ile ilişkilendirmek istendiğini ifade eden Tan, “Bu geçmişte de denendi ama tutmadı. Söz konusu dernek kaç yıldır faaliyet gösteriyor. Bakanlığın ve dernekler masasının denetiminde. Gerçekleştirilen operasyon, çalakalem ve IQ seviyesi düşük ve AK Parti’ye zarar veren bir operasyondur. Köşeye sıkıştırmaya yöneliktir ama bundan bir şey çıkmaz. Daha büyük tepkilere neden olacaktır” diye konuştu.

“ERDOĞAN İSTEDİĞİ ZAMAN SEÇİME GİDECEKTİR”

Erken seçim konusunda da değerlendirmelerde bulunan Tan, “Erdoğan istediği zaman seçime gidecektir. Ne zaman kendini iyi hissetse seçim kararı alacaktır. Ama anketlerde istediği soncu alamaz ise seçimi zamanında yapacaktır” dedi.

“MUHALEFET EKONOMİK ANLAMDA BİR ALTERNATİF SUNAMIYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 20 Aralık’ta açıkladığı kur destekli mevduat uygulamalı sonrası döviz kurlarındaki düşüşle ilgili de konuşan Erdoğan, “Kimse o gece neler olduğunu bilmiyor. ‘Hiçbir şey olmamışsa bir şey olmuştur’ deniliyor. Muhalefet ekonomik anlamda bir alternatif sunamıyor. Eğer Cumhurbaşkanı o gece açıklamasıyla dolar düşmeseydi, iktidar salıyı öremeyecekti. Ya erken seçim kararı alacaktı ya da çekip gidecekti. İktidar bu hamle ile kendisine altı yedi aylık bir zaman kazandı diye düşünüyorum” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz