Kışanak: İkiz adaylar vaatlerini sıraladıkça batıyorlar

Cezaevinde tutuklu bulunan DEM Parti Ankara Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Gültan Kışanak, Turgut Altıok ve Mansur Yavaş’ı eleştirdi. Kışanak, "İkiz adaylar, vaatlerini sıraladıkça batıyorlar. Başkentte hizmet yok, vizyon yok, misyon yok!" dedi.

Kışanak: İkiz adaylar vaatlerini sıraladıkça batıyorlar

Tutuklu bulunan Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Ankara Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Gültan Kışanak, seçim çalışmalarını cezaevinden sürdürüyor.

Kışanak, 'Gültan’la Ankara’ya Kadınlar, Dayanışmaya' hesabından paylaştığı son mesajında AKP'nin adayı Turgut Altıok ve CHP'nin Mansur Yavaş’ı eleştirdi. Kışanak başkentte vizyon olmadığını belirterek, “25 yıllık AKP belediyeciliği + 5 yıllık Mansur Belediyeciliği + 22 yıllık AKP iktidarı! Maşallah hepsi de çok milli!” açıklamasında bulundu.

Kışanak’ın Turgut Altıok ve Mansur Yavaş’ı etiketleyerek paylaştığı mesajı şu şekilde:

“İkiz adaylar, vaatlerini sıraladıkça batıyorlar. Başkentte hizmet yok, vizyon yok, misyon yok! 25 yıllık AKP belediyeciliği + 5 yıllık Mansur Belediyeciliği + 22 yıllık AKP iktidarı! Maşallah hepsi de çok milli! Ankara’nın trafik sorunu çözülmemiş, toplu taşıma hizmetleri yetersiz, birçok semtte ve havaalanında metro yok, musluktan akan su sağlıklı değil, bazı ilçe ve köyde su yok, kanalizasyon yok.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler