Mehmet Şimşek: Sadece şapka çıkartmam, oyumu da CHP'ye veririm

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CHP'nin seçim vaatleriyle ilgili "Kaynağını açıklasınlar, sadece şapka çıkartmam oyumu da CHP’ye veririm” diye konuştu.

Mehmet Şimşek: Sadece şapka çıkartmam, oyumu da CHP'ye veririm

NAİF DURGUN

Bakan Mehmet Şimşek, CNN Türk'te katıldığı Özel Röportaj televizyon programında gündeme ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu.

CHP'nin seçim vaatleriyle alakalı "Hangi vergiyi artıracakları, nereden kısıntı yapacaklarını, bunları yapmayacaklarsa kimden borç para bulacaklarını cari açığı patlatmada,Türkiye’yi bir krize götürmeden bu taahhütlerini nasıl yerine getireceklerini açıklasınlar, inanın Nobel Ödülünü hak ederler” ifadelerini kullandı.

SADECE ŞAPKA ÇIKARTMAM OYUMU DA VERİRİM             

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek;

“Bakın abartmıyorum, samimi olarak söylüyorum, bunları yapsınlar, kaynak göstersinler, sadece şapka çıkartmam, yani ben samimi olarak söylüyorum. Derim ki ben de CHP’ye oy vereceğim derim.

Çıksınlar, kaynağını açıklasınlar hangi vergiyi artıracaklarını, hangi harcamayı kısacaklarını, bana bırak 149,5 milyar TL’yi bütçe açığını 10 kat artıracak rakamı, üçte birini açıklasınlar, üçte birini. Ben onlara oy vereceğim” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz