Soylu, zehra talebeleriyle

Dün sabah Diyarbakır’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kayapınar ilçesindeki Zehra Kur’an kursunu ziyaret etti. Soylu buradaki hocalar ile Kur’an kursu talebeleriyle bir araya geldi. Bir süre sohbet eden Soylu’nun ziyareti anlamlı bulundu.

Soylu, zehra talebeleriyle

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesindeki Zehre  Yatılı Erkek Kur’an kursuna ziyaretti bulundu.

SOYLU DİYARBAKIR’DA

Çeşitli görüşme ve ziyaretlerde bulunmak üzere dün sabah havayoluyla Diyarbakır’a gelen, İl Valisi Ali İhsan Su ile AK Parti Milletvekilleri ile askeri ve sivil erkan tarafından karşılanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP önünde eylem yapan annelerle görüştü. Önceden evlat nöbetindeki ailelerle bire bir görüşeceği sözünü verdiğini hatırlatan Bakan Soylu, ailelerin konaklandığı yere gelerek aileler ile selamlaştıktan sonra bire bir görüşmek üzere toplantı salonuna geçti. Soylu, burada yaptığı görüşme sonrasında, Merkez Kayapınar ilçesindeki Zehra Yatılı Erkek Kur’an Kursuna gitti.

KUR’AN KURSU ZİYARETİ

Burada, Kur’an Kursu’nun hocaları ve yatılı eğitim alan öğrencilerle, bağdaş kurup sohbette bulunan Bakan Soylu, yaptığı görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Soylu paylaşımında, “Diyarbakır’da bu sabah(dün) Zehra Yatılı Erkek Kur’an Kursunda, kıymetli hocalarımız ve Kur’an talebesi evlatlarımızla lezzetli bir sohbet gerçekleştirdik.. Allah razı olsun.”

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİ

Sohbet sonrası Kur’an Kursu hocaları ile öğrencilerle hatıra fotoğrafı çeken Soylu’ya, İl Valisi Ali İhsan Su ile Kayapınar Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkanvekili Arif Karaman eşlik etti. Soylu Diyarbakır’daki temaslarının ardından Nar festivaline katılmak üzere Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine gitti.

Kaynak: Diyarbakır Söz