Yol müjdesini telefonda verdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, incelemede bulunmak üzere köyde bulunan Vali Celalettin Güvenç'in telefonundan vatandaşlara seslenerek, Bozova-Halfeti karayolunun düzenlenmesi konusunun, Bakanlar Kurulu toplantısında gündeme geldiğini belirterek, sorunun en kısa sürede çözüleceği müjdesini verdi.

Yol müjdesini  telefonda verdi

Vali Güvenç, Bozova ilçesine bağlı Yaylak beldesini ziyaret edip, vatandaşların sorunlarını dinledi ve temasları sırasında cep telefonundan görüştüğü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik'e köylülerin taleplerini iletti.

TELEFONLA TALEPLERİNİ YERİNE GETİRDİ

Vali Güvenç'in, özelikle Bozova-Halfeti arasındaki yolun fiziki durumunun iyi olmadığını, vatandaşın bu yönde şikayeti olduğunu aktarması üzerine aynı zamanda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili de olan Çelik, telefondan seslendiği vatandaşlara, ''Sayın Valimi başka bir hizmet için aramıştım, büyük bir tevafuk oldu. Bozova'dan Halfeti'ye giden yolu dün Bakanlar Kurulu'nda bir kez daha görüştük. Bu yol çalışmalarının hızlı bir şekilde realize edileceği ve tamamlanacağı inancındayım. Şanlıurfa'mıza hayırlı olsun diyorum. Bütün işler rayına girmiş durumda acele etmeyin ne olur, dikkat edin sistemli bir şekilde gidiyoruz'' dedi.

Vali Celalettin Güvenç de söz konusu yolun en kısa sürede ihaleye çıkarılacağını kaydetti.

Köylüler de uzun süreden beri sıkıntı yaşanan güzergahın tamamlanması için destek veren Bakan Çelik ve Vali Güvenç'e teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz