Randevu Sistemine Geçti

Dicle Üniversitesi Hastanelerinde randevu sistemi uygulaması başlatıldı. Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu uygulamayla hastanelerdeki randevu sistemini tek çatı altında topladıklarını söyledi.

Randevu Sistemine Geçti

Dicle Üniversitesi Hastanelerinde randevu sistemi uygulaması başlatıldı. Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu  konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu uygulamayla  hastanelerdeki randevu sistemini tek çatı altında topladıklarını söyledi.

“Hastaların memnuniyeti”

Hasta sırasının azaltılması ve sağlık hizmeti kalitesinin artırılmasına yönelik alınan bir dizi tedbirlerin yanı sıra, başlatılan randevu sistemi uygulaması sayesinde de vatandaşların evlerinden randevu alabileceklerini ifade eden  Kadiroğlu:” Vatandaşlarımızın memnuniyeti mutluluğumuzdur ”dedi.

Randevu sisteminin devreye girmesiyle vatandaşların randevu almaları halinde  sıra almak için beklemeyeceklerine dikkat çeken  Başhekim Kadiroğlu, “ Aşağıda belirttiğimiz online sisteminden  vatandaşlarımız hastanelerimizde  istedikleri doktora, bölüme ve saatte randevu alabileceklerdir. “ şeklinde açıkladı. 

Online randevu sistemi

Vatandaşlar online randevu sisteminden 0850 480 2121 nolu telefondan randevu alabilecekleri gibi,  hastane.dicle.edu.tr. ‘den e.randevu sistemine giriş yapmaları halinde karşılarına çıkacak olan pencerelerde belirtilen alanlara T.C. kimlik numaralarını, cep telefonu numaralarını ve ekranda belirtilen güvenlik kodunu yazarak giriş yapabilirler.

Randevunun geçerli olabilmesi için vatandaşların aldıkları randevu saatinden 30 dakika önce hastanede olmaları ve kayıt almaları gerekmektedir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler