Tüp bebek tedavisi başlıyor

Batman ve çevre illerde ciddi bir sorun olan ve bölge halkının tedavi arayışında başka illere gitmek zorunda kaldığı tüp bebek uygulaması Medical Park Batman Hastanesi'nde başlayacak.

Tüp bebek tedavisi başlıyor

Hastane bünyesinde kurulan Tüp Bebek Merkezi çok yakında çocuk özlemi çeken ailelere kapılarını açacak. Hastane içerisine kurulan Androloji Laboratuarı ise merkezin kurulmasındaki ilk adım olacak. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitimini tamamlayan Op. Dr. Kemal Coşkun direktörlüğünde kurulacak merkez için hastane içerisine kurulan "Androloji Laboratuarı" hizmete açılarak ilk adım atılmış oldu.

TÜP BEBEK MERKEZİ

Alanında uzman doktorların görev alacağı Androloji Laboratuvarı, Tüp Bebek Merkezi'nin içerisinde son teknoloji ile hizmet verecek. Medical Park Batman Hastanesi Genel Müdürü Mahmut Akdağ; projenin tamamlandığını ve ruhsatlandırma için Sağlık Bakanlığı'nda olduğunu söyledi.

Tüp Bebek uygulaması için meşakkatli süreçlere girmek zorunda kalmadan Batman'da tedavi alınabileceğini belirten Medical Park Batman Hastanesi Genel Müdürü Mahmut Akdağ, "Artık kimsenin başka illere giderek tüp Bebek tedavisine başlamasına gerek yok. Bebek sahibi olamayan tüm aileler hastanemiz bünyesinde Bebek sahibi olabilecek" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz