19 Mayısa Hazırlık

Diyarbakır Valiliği tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde kurumlar arası ‘Valilik Kupası Spor Müsabakaları’ düzenlenecek.

19 Mayısa Hazırlık

Diyarbakır'da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Valilik Kupası Spor Müsabakaları düzenlenecek.

Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmazyaptığı açıklamada,  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı adına yakışır bir etkinlikle yapmak istediklerini belirterek, sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının katılımı ile 5 branşta sportif faaliyeti yapacaklarını söyledi.

SPOR  AKTİVİTELERİ

Kamu kurum ve kuruluşu çalışanları ile vatandaşları spor çevresinde kaynaştırma hedefinde olduklarını kaydederek, "Bu yolla müsabakalara katılacak olan kamu kurum kuruluşlarımız, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç branşlarında düzenlenecek olan müsabakalar, 27 Nisan tarihinde başlayacak ve 18 Mayısta yapılacak finallerle sona erecek. Kayıtların 6–22 Nisan tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine şahsen yapılabileceği gibi, müsabaka hakkında bilgi ve katılım şartları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi ve internet sitesinden de öğrenilebilecektir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler