3 puanın sevinci

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de Kocaeli Birlikspor karşısında elde edilen 3 puanın sevinci yaşanıyor.

3 puanın sevinci

Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Ali Karakaş, zor bir maçta çok önemli bir galibiyet elde ederek hem şansızlıklarına hem de 3 puan özlemine son verdiklerini belirtti.

Karakaş, Amed Sportif Faaliyetler’in iyi ve güçlü bir ekibe sahip olduğunu ancak bunu bir türlü lig maçlarına yansıtamadıklarını kaydetti.

Ziraat Türkiye Kupası’nda çok önemli işler yaptıklarını dile getiren Karakaş, şöyle konuştu:

3 puanın sevinci

"Ligin ilk yarısında da önemli başarılara imza attık ancak ikinci devre müsabakalarında istediğimiz sonuçları alamadık. Üst üste yaşadığımız başarısız sonuçlarla ligin alt sıralarına doğru geriledik. İhtiyacımız olan galibiyeti bir türlü alamadık. Ancak lig ikincisi ve şampiyonluk adayı Kocaeli Birlikspor karşısında istediğimiz 3 puana uzandık. Elde ettiğimiz galibiyetle hem kötü gidişe son verdik hem de üzerimizdeki kara bulutları dağıttık."

Kocaeli Birlikspor maçında çok ateşli bir taraftarın olduğunu ve takımlarını 90 dakika boyunca hiç susmadan desteklediğini ifade eden Karakaş, "Taraftarlarımız centilmenlik sınırları içerisinde çok güzel bir destekle takımlarının yanında oldular. Gerçekten güzel bir atmosfer oluşturdular. Hem takımlarına destek oldular hem de rakip oyuncuları olumsuz yönde etkiler. Bu açıdan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyor ve desteklerinin devamını diliyorum." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz